Nori atsidėkoti su pragaro liepsnomis Alytuje kovojusiems ugniagesiams – renka aukas

Alytus miesto savivaldybė antradienį skelbia atidariusi specialią paramos lėšų sąskaitą, skirta rinkti aukas ugniagesių premijoms ir ekstremalios situacijos išlaidoms padengti.

„Alytaus miesto savivaldybė sulaukia vis daugiau skambučių ir elektroninių laiškų iš alytiškių, norinčių skirti lėšų Pramonės rajone gaisrą jau septintą dieną gesinantiems ugniagesiams gelbėtojams premijuoti ar ekstremalios situacijos padariniams likviduoti“, – rašoma savivaldybės pranešime.

Teigiama, kad savivaldybė specialią sąskaitą atidarė „Šiaulių banke“, o norintieji paaukoti paskirties eilutėje turi nurodyti, kam konkrečiai skiriamos lėšos.

Siūloma paaukoti lėšų ugniagesių ir ekstremalios situacijos likvidatorių premijoms, taip pat ekstremalios situacijos pasekmėms likviduoti.

Gaisras padangų perdirbimo gamykloje Alytuje kilo praėjusio trečiadienio naktį. Penktadienį gaisras lokalizuotas, tačiau ugniagesiai įvykio vietoje dirba ir toliau, nes padangos gaisravietėje dar smilksta.

Nuo gaisro pradžios liepsnas malšino kelios dešimtys ugniagesių iš Alytaus, aplinkinių savivaldybių, taip pat ir iš kitų Lietuvos vietų, jie nuolat keičiasi pamainomis.

Alytuje ir Alytaus rajone dėl gaisro ir jo padarinių paskelbta ekstremali situacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Mielai paaukočiau geriems teisininkams, kurie išieškotų iš įmonės direktorių ir savininkų milijonus už aplinkai padarytą žalą bei padengtų visus dėl gaisro atsiradusius nuostolius.

Nijole

Nijole portretas
Tai kur sąskaitos numeris????? O apie mūsų valdžią nėra žodžių. Palikti 10 žmonių seime ir būtų visai gerai.

Tomas

Tomas portretas
Tai žurnalistas straipsnyje nesugebėjo sąskaitos įmesti, sunku buvo?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių