Norintieji pasikeisti asmens dokumentą vėl priimami gyva eile

Nuo pirmadienio Migracijos departamento skyriai atnaujina Lietuvos piliečių, norinčių gauti ar pasikeisti asmens dokumentus, aptarnavimą gyva eile, be išankstinės vizito rezervacijos.

Kaip informavo departamentas, vizito laiką gyventojai ir toliau gali rezervuoti iš anksto, interneto svetainėje migracija.lt.

Departamentas aptarnavimą gyva eile sustabdė kovo 7 dieną dėl išaugusio pagalbos poreikio Ukrainos gyventojams, nes prasidėjus Rusijos karinei invazijai į Ukrainą, gerokai padaugėjo ir Lietuvos piliečių, besikreipiančių dėl dokumentų gyventojų pakeitimo, gavimo.

Atsižvelgdamas į klientų srautus, Migracijos departamentas pailgino kai kurių priimamųjų darbo laiką. Siekiant mažinti gyvas laukiančiųjų eiles, gyventojų prašoma vizitą pas specialistą rezervuoti iš anksto, rinktis daugiau laisvų rezervacijos vietų turinčius Migracijos departamento padalinius.

Šiuo metu didžioji dalis Migracijos departamento specialistų pajėgų sutelkta nuo karo bėgantiems Ukrainos piliečiams registruoti ir konsultuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Akibrokš

Akibrokš portretas
tautiečiui - važiuok pas batka į gudija ten taves laukia ! mokėt sakė nereiks !

Tauta

Tauta portretas
Labai gerai, esi Lietuvos pilietis kuris moki mokescius. Bet uz pasa dar susimoki atskirai. Puikiai sugalvota...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių