Orai: rugpjūčio pradžia šilumos pašykštės

  • Teksto dydis:

Artimiausiomis dienomis orai bus gaivesni, dažnai prapliups lietus.

Pirmadienis šalyje bus apniukęs ir lietingas. Pūs vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Vilniuje, Šiauliuose ir Klaipėdoje oras šils iki 19, Kaune iki 21 laipsnio. Panevėžyje bus apie 18 laipsnių šilumos.

Antradienį pro debesis dažniau pasirodys saulė. Nakties metu palis vietomis, dienos metu daug kur. Naktį temperatūra sieks 12–17 laipsnių šilumos. Dieną Vilniuje ir Panevėžyje oras šils iki 21, Kaune iki 22 laipsnių. Šiauliuose ir Klaipėdoje bus apie 20 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį nusidrieks rūkas, temperatūra svyruos tarp 10–15 laipsnių šilumos. Dienos metu daug kur prapliups trumpalaikis lietus, sugriaudės perkūnija. Pūs nesmarkus pietvakarių krypties vėjas. Vilniuje ir Panevėžyje oras šils iki 21, Kaune iki 22 laipsnių. Šiauliuose ir Klaipėdoje bus apie 20 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį iš praplaukiančių debesų protarpiais dar sulauksime trumpalaikių kritulių ir perkūnijos. Naktį vyraus 10–15 laipsnių šilumos. Dienos metu Vilniuje ir Panevėžyje oras šils iki 21, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje iki 22 laipsnių.

Penktadienio naktį debesuotumas bus mažas, temperatūra sieks 10–16 laipsnių šilumos. Dienos metu vyraus nepastovus debesuotumas, protarpiais palis. Pūs apysmarkis rytų, šiaurės rytų krypties vėjas. Vilniuje oras šils iki 21 laipsnio. Kaune ir Šiauliuose bus apie 23, Panevėžyje ir Klaipėdoje bus apie 24 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį numatomi truputį šiltesni orai, tačiau prireiks skėčio – lis dažniau.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
Kodėl taip greit sunaikinamos praėjusios dienos oro prognozės?

Super

Super portretas
Ačiū Dievui
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių