P. Gražulis dirbs Žmogaus teisių komitete, V. Juozapaičio nebeliko Kultūros komitete

Mišrios Seimo narių grupės narys Petras Gražulis iš Audito komiteto perėjo dirbti į Žmogaus teisių komitetą, konservatoriaus Vytauto Juozapaičio nebeliko Seimo Kultūros komitete. Jis dirbs Švietimo ir mokslo komitete.

Tokius pasikeitimus Seimo komitetuose savo nutarimu antradienį patvirtino Seimas.

Už nutarimą, kurį atsižvelgiant į Seimo frakcijų ir Mišrios Seimo narių grupės prašymus pateikė Seimo pirmininko pirmoji pavaduotoja Rima Baškienė, antradienį balsavo 56 Seimo nariai, prieš buvo 3, susilaikė 9 parlamentarai.

Seimo sprendimu, „tvarkietė“ Ona Valiukevičiūtė paliko Žmogaus teisių komitetą ir tapo Kultūros komiteto nare, Mišrios Seimo narių grupės narys Mantas Adomėnas iš Švietimo ir mokslo komiteto perėjo į Užsienio reikalų komitetą. „Valstietis“ Juozas Rimkus paliko Socialinių reikalų ir darbo komitetą ir tapo Audito komiteto nariu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Labai geras kandidatas. Dabar jis įgyvendins teisę Gražulio koldūnus valgyti kiekvienam piliečiui. O jeigu nepirksi ir nevalgysi -taip nuoširdžiai raudos ir aimanuos , kad nė vienas artistas jam neprilygs.

Inutė

Inutė portretas
Valstietiškas pasirinkimas:)))) Kažin kaip ten toje ES?????

Anonimas

Anonimas portretas
ir kas renka toki tipa ar jis su partijos sarasais patenka i seima,kada nebus jo marmuzes seime.atiduokit ji gejams,tai butu grazuoliui,ha ha
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių