Paminėtas istorinis įvykis: prieš 31 metus iš Lietuvos išvažiavo paskutinis okupanto tankas

  • Teksto dydis:

Paskutiniąją vasaros dieną paminėta Lietuvos istorijai reikšminga data.

„Šiandien prieš 31 metus iš Lietuvos teritorijos išvažiavo paskutinis okupanto tankas. Šiemet minime Lietuvos Laisvės dieną siekdami gero tikslo – rinkdami pinigus dronams, kurie bus išsiųsti į Ukrainą kaip „Linkėjimai iš Lietuvos“. Sakėme tada, sakome ir dabar – Red Army Go Home!“ – rugpjūčio 31-ąją feisbuke rašė Krašto apsaugos ministerija.

Šią mūsų šaliai svarbią dieną sveikinimu socialiniame tinkle pasidalijo ir Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras Audrius Butkevičius.

„Mano brangūs Bičiuliai, seni Lietuvos Kareiviai! Sveikinu! Bendru, sutelktu ir efektyviu darbu 1993 metų rugpjūčio 31 dieną mes galutinai išvedėme iš savo Tėvynės okupacinę kariuomenę, anksčiau, nei bet kuri kita buvusios TSRS-Rusijos imperijos užgrobta šalis. Padarėme tai greičiau, nei šį rezultatą pasiekė Lenkija, Vengrija, Čekija, Slovakija, Rumunija ar net Vokietija! Mes padėjome atsikratyti šio pavojaus ir savo kaimynams!

Apgailestauju dėl Lietuvai vadovavusių politikų nesugebėjimo išnaudoti šio pranašumo valstybės labui! Dėkoju jums visiems prisidėjusiems prie šio žygio! BŪKIT STIPRŪS IR LABAI LABAI DRĄSŪS! Laikai ir vėl – neramūs, liejasi kraujas Lietuvos istorinių sąjungininkų – ukrainiečių žemėje. Girdime nuolatinius grasinimus ir mes. Būkime budrūs, nes „Pergalė reikalauja gero pasiruošimo“!

Buvęs Krašto Apsaugos ministras, buvęs LR Vyriausybės vyriausiasis įgaliotinis Rusijos kariuomenės išvedimui Audrius Butkevičius

Prašau, persiųskite šį mano sveikinimą kitiems mūsų bendražygiams – vyrams ir moterims, kurių nepasieks per FB šis mano laiškas“, – teigiama politiko pasidalytame įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagieža

Pagieža portretas
O kiek į Lietuvą įvežta išgamų nato karinės technikos?

kažkas tokio

kažkas tokio portretas
kažkokie ekskgebistėliai skleidžia briedą, kad juos "išvadavo" draugas landzbergis ir gerą gyvenimą davė Burokevičiaus Dalė

Mėginau žiūrėt

Mėginau žiūrėt portretas
šitą koncertėli. Susirinko visos jedrionos blakės. Matyt ir publika buvo kruopščai atrinkta pagal ožio bato ir Grybo subinės laižymo uolumą ;D) Sakė veidmainiškas kalbas, reklamavo bandito jono fondą, įsivaizdavo kad visi lietuviai yra užzombinti ir tiesiog verkia iš džiaugsmo žiūrėdami kaip gerai jie gyvena išėjus paskutinaim ruskiu tankui..:D) Ir kau keli metai atiduoda didžiulius savo biudžeto, rinkliavų ir nureketuotuo verslo pinigus ne Lietuvos gerovei o Ukrainos karui pratęst
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių