Pasidairykite: už mirusio turtuolio namą prašoma įspūdinga suma

  • Teksto dydis:

NT agentūra „Du procentai“ skelbia, jog už įspūdingą sumą parduodamas dar praeitais metais mirusio Šiaulių milijonieriaus Anrido Vinklerio namas, esantis Šiaulių miesto parko teritorijoje. Unikalų ir itin prabangų statinį velionio šeima tikisi parduoti už ypatingai didelę – septyniaženklę – sumą.

NT agentūra „Du procentai“ paviešintame skelbime nurodė, jog prabangus, 1994 metais pastatytas ir visai netoliese miesto centro esantis modernios klasikos namas yra perleidžiamas į kitas rankas.

Įspūdingos architektūros pastatas, kuriame gyveno Šiaulių miesto milijonierius A. Vinkleris su šeima, yra išties išskirtinis Lietuvoje.

Prabangus parduodamas namas turi net dešimt kambarių, o jo plotas – 987 kvadratiniai metrai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Be to, nauji šeimininkai galės mėgautis erdviu 14 arų žemės sklypu, kuris, pasak agentūros, suteiks galimybę mėgautis ramybe bei gamtos artumu.

„Nors ir esantis netoli miesto šurmulio, šis būstas suteikia ypatingą privatumą ir ramybę“, – rašoma skelbime.

Taip pat yra pabrėžiama, jog Šiaulių milijonierių namas yra pastatytas pagal unikalų architektūrinį projektą, harmoningai derinantį klasikinį stilių su šiuolaikišku prabangos pojūčiu.

NT agentūros „Du procentai“ nuotr.

„Didelės, šviesios erdvės, kuriose panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos, sukuria išskirtinį komforto jausmą. Subtilios dekoratyvinės detalės ir elegantiški baldai įneša rafinuotumo, o išskirtiniai meno kūriniai, bei skulptūros papildo interjerą unikaliais akcentais. Modernūs apšvietimo sprendimai puikiai išryškina interjero grožį, sukurdami šiltą ir jaukią atmosferą. Stilingos marmuro grindys, įmantrios dekoratyvinės detalės bei baldai suteikia namui elegantiško charakterio“, – skelbia NT agentūra.

Skelbime esančiose nuotraukose matyti, kad namą puošia įvairūs meno kūriniai, skulptūros ir unikalūs dekoratyviniai elementai.

Ir tai – dar ne visi paminėti prabangaus namo privalumai.

Pavyzdžiui, visame name yra išvedžiota „Bang & Olufsen“ garso sistema, o pro namų vitrininius langus atsiveria gamtos peizažas.

NT agentūros „Du procentai“ nuotr.

Visa milžiniška teritorija yra aptverta tvora, įrengta signalizacija ir stebėjimo kameros, o aplinka apželdinta kruopščiai dizainerių parinktais išskirtiniais augalais.

Taip pat, naujieji namo gyventojai galės džiaugtis ir dekoratyviniu fontanu kieme.

„Šis būstas yra puikus pasirinkimas ieškantiems prabangos ir išskirtinumo“, – rašoma NT agentūros skelbime.

Tiesa, naujiesiems beveik tūkstančio kvadratinių metrų namo Šiauliuose šeimininkams teks paploninti piniginę – veliono šeima statinį tikisi parduoti už 1 190 tūkst. eurų.

NT agentūros „Du procentai“ nuotr.

Primename, jog buvęs įspūdingo statinio šeimininkas, garsus Šiaulių verslininkas A. Vinkleris mirė 2023-ųjų spalį.

Vyras mirė Šiaulių Respublikinėje ligoninėje, sustojus jo širdžiai.

Dėl netekties gedi artimieji – mama Irena ir mylima žmona Ilona, lydėjusi velionį žemiškoje kelionėje iki pat paskutinio jo atodūsio.

Taip pat vaikai – Mona, kuri yra sukūrusi šeimą bei gyvena užsienyje ir sūnus Liudas, dar velionio mirties išvakarėse Amsterdamo universitete įgijęs politikos komunikacijos magistro laipsnio diplomą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Če šarvavimo namai o ne givenamas nsmas

Na

Na portretas
ir kičo surinktuvė, kaip pas čigonų baroną.

Alė

Alė portretas
Jei žmogus net su Napaliono sindromu nebenori tokioj puošmenoj gyventi lieka tik nugriauti
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių