Pasieniečių šunį nušovęs A. Komskis teisinasi: pagalvojau, kad vilkas

  • Teksto dydis:

„Padariau šūvį tiesiog instinktyviai žemyn. Aš neturėjau laiko taikytis, nes šautuvas buvo ant peties, tai šoviau, ir viskas“, – interviu „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Patriotai“ aiškinsis vienas iš keturių brolių Komskių – Arvydas, prieš savaitę medžioklės metu nušovęs kontrabandistų pėdsakais sekusį tarnybinį šunį Ramzį.

A.Komskis atskleis daug esminių detalių, kurios jo poelgį padarys dar labiau dviprasmišką. Tarkime, jis papasakos, kad tas pats šuo pirmiausia miške susidūrė su kitu toje pačioje medžioklėje dalyvavusiu broliu Komskiu – Zenonu, tačiau jo nepuolė.

„Jis staiga pasikeitė, šuoliais išsišiepęs ir į mane“, – aiškino A.Komskis, tvirtindamas, kad vienu momentu palaikė šunį vilku. „Su tokia povyza, urgzdamas ir šuoliais, pasišiaušęs ir tiesiog į mane. Aš galvojau, kad būsiu papjautas ir pagalvojau, kad tai vilkas ir instinktyviai šoviau“, – pasakojo A. Komskis.

„Mes apžiūrėjome įvykio vietą, ir paaiškėjo dar viena labai keista aplinkybė: šaunančio į tarnybinį šunį A.Komskio akiplotyje turėjo būti ir pasienietis“, – pasakojo laidos žurnalistė Rūta Janutienė.

Paklaustas, ar dar gyvenime eis į medžioklę, A.Komskis aiškins, kad ne iš karto. A.Komskis interviu sakė iškart atsiprašęs Ramzio šeimininko. Jis taip pat papasakojo, kaip atgailaudamas išvengė bausmės už paauglio netyčinį nužudymą, kai su įjungtu motorinės valties varikliu praplaukė per vaikų maudynių vietą ir vieną jų mirtinai sužalojo valties sraigtas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

paistalai

paistalai portretas
ar medžiotojas gali neatskirti vilko nuo tarnybinio šuns? Toliau,o kodėl nešovė į orą ar į žemę,o būtent tiesiai į šunį ? Ir nuo kada vilkai pradėjo loti ? Juk šuo loja net jei ir persekioja kontrabandininkus.Klausimų daug,o jo paistalai neatsako nei į vieną klausimą.Todėl nuosprendis - Kaltas.

ne Komskis

ne Komskis portretas
nu jau tik nereikia Komski

benamis suo

benamis suo portretas
isprotejot?
VISI KOMENTARAI 75

Galerijos

Daugiau straipsnių