Policija: dėl „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ rimtų incidentų nefiksuojama

  • Teksto dydis:

Šimtams automobilių judant į Vilniuje šeštadienio vakarą rengiamą „Didįjį šeimos gynimo maršą“, rimtesnių incidentų šiuo metu nėra užfiksuota, išskyrus vieną eismo įvykį, praneša policija. Pareigūnai kol kas skaičiuoja apie 1,8 tūkst. automobilių.

„Apie 1,8 tūkst. dabar (...) Nebūtinai važiuoja – kažkur susirinkę laukia (...) Vienas eismo įvykis buvo prie Klaipėdos, keturi automobiliai susidūrė, daugiau kol kas kažkokių rimtesnių incidentų nėra“, – BNS šeštadienio popietę komentavo Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Ryte transporto priemonių kolona pajudėjo iš Klaipėdos, pakeliui iš įvairių Lietuvos vietų prisijungs ir kiti dalyviai.

Jie siekia išreikšti protestą prieš Stambulo konvenciją ir kitas iniciatyvas, jų teigimu, nukreiptas prieš tradicinę šeimą.

18 val. planuojamas renginys Vilniaus Vingio parke, kur dirbs gausios pareigūnų pajėgos. Leidimą išdavusios sostinės savivaldybės teigimu, renginyje dalyvauti galės iki 7 tūkst. žmonių.

Maršo iniciatoriumi ir vadovu nurodomas buvęs „tvarkietis“ Raimondas Grinevičius, tarp organizatorių yra ir humoristas Artūras Orlauskas, Nacionalinio susivienijimo narys Algimantas Rusteika, tinklalapio infa.lt vadovas Arvydas Daunys.

Reaguojant į šį renginį, sostinėje panašiu metu bus rengiamos ir trys akcijos, nukreiptos prieš šį maršą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Jooo..čia antimitingiečiams visai nenuskilo - apsoliutus pravalas. Nors Tv stengėsi transliuoti heroiškus šių veikėjų pasisakymus, bet jie atrodė švelniai sakant apgailėtinai. Ir suprantama - toks ,,sausas" pralaimėjimas!Geriau jau tų 3 antimitingų nebūt buve- būt neišmesti vėjais pinigai:D)

ziurek

ziurek portretas
iki vakaro dar priskris /kosminio/ brudo kad sudergt normalias seimas o vadovaus ar ne /nordnelson/ juk si moka kaip gyvate vinguriuot /politurvais/ retkarciais islysdama pasnypst drakonu naudai taip nusnipsdama jiems nelojalius bet garbingus asmenis?...

Tvarka

Tvarka portretas
Svarbu "kosmonautus" kontroliuoti, nes jie nepakaltinami, belyciai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių