Pereiti į pagrindinį turinį

Premjeras: į pranešimus apie dingusius žmones visuomet reaguojama "labai jautriai"

2013-12-05 08:46
BNS inf.
V.Skaraičio/BFL nuotr.

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad visais atvejais į pranešimus apie dingusius žmones reaguojama "labai jautriai".

Taip premjeras ketvirtadienį Seime žurnalistams atsakė į klausimą, ar nebuvo viršyti įgaliojimai ieškant Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės sūnaus.

"Neturiu informacijos, kaip iš tikrųjų buvo, tik iš vienos pusės buvo informacija, bet ji šiek tiek prasilenkia su tikrove, atsimenat, buvo dingęs vaikinas, įkritęs į šulinį, mes netgi kėlėm dalinius tam tikrus, tą, ką galėjom pakelt, pakėlėm, buvo tikrai didžiulė paieška daroma, ir suradom, ir tikrai nebuvo laukiama 24 valandų", - sakė premjeras.

"Mes tikrai labai jautriai reaguojam šiuo metu, ir vidaus reikalų ministras iš karto duoda pavedimus kiek įmanoma greičiau surast ir gelbėt žmonių gyvybes", - pažymėjo A.Butkevičius.

Informacinių technologijų specialistu dirbantis 26 metų Seimo pirmininkės sūnus Eimantas Graužinis dingo antradienio vakarą. Prieš tai jis, kaip skelbiama, paliko motinai nerimą keliančią žinutę. E.Graužiniui dingus, į jo butą buvo nusiųsti pareigūnai, tačiau jaunuolio nerado, informavo portalas lrytas.lt.

Trečiadienio rytą E.Graužinis buvo rastas Vilniuje. Susitikimus atšaukusi Seimo pirmininkė išvyko į ligoninę, kur jaunuolis buvo nuvežtas patikrinti jo būklės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų