Prezidentas priėmė generalinio prokuroro pavaduotojų priesaikas

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda antradienį priėmė generalinio prokuroro pavaduotojų Ginto Ivanausko ir Sauliaus Versecko priesaikas, pranešė Prezidentūra.

„Prisiekusiems generalinio prokuroro pavaduotojams šalies vadovas palinkėjo principingai ir sąžiningai eiti savo pareigas, savo pavyzdžiu kelti Generalinės prokuratūros prestižą ir stiprinti visuomenės pasitikėjimą ja“, – rašoma pranešime.

G. Nausėda tikisi, kad naujosios generalinės prokurorės Nidos Grunskienės komanda veiks ambicingai bei stiprins instituciją.

„Prezidentas tikisi, kad generalinė prokurorė N. Grunskienė ir paskirti pavaduotojai prokuratūros sistemoje veiks kaip ambicinga ir telkianti vadovybė, sudarysianti esmines visos institucijos stiprėjimo prielaidas“, – teigia Prezidentūra.

Šalies vadovas antradienį taip pat priėmė buvusio Generalinės prokuratūros vadovo Evaldo Pašilio priesaiką – jis prisiekė kaip Vilniaus regiono apylinkės teismo Ukmergės rūmų teisėjas.

Prezidento teigimu, E. Pašilio priesaika yra „didžiulis įsipareigojimas tautai ir valstybei“, o „principingas jos laikymasis, pagarba teisei ir kiekvienam žmogui – kasdienio darbo esmė“.

„Prisiekusiam teisėjui šalies vadovas palinkėjo išlikti nepriklausomam ir ištikimai laikytis teisėjo priesaikos žodžių“, – rašoma pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ó

ó portretas
kodel ve rsecka juk jis vyktoriuko ta i nepa sodino kam tokie veidmainiai reikalingi?.....turbut is putkino komandos?;;
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių