Prezidentė priėmė penkių apylinkių teismų teisėjų priesaikas

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė dekretą dėl penkių apylinkių teismų teisėjų skyrimo ir priėmė jų priesaikas.

Pasak šalies vadovės, ši teisėjų priesaika yra apie Lietuvą, apie mūsų valstybės Konstituciją ir mūsų šalies žmones. Ir tai bus kasdienė pareiga - visada ginti žmogų, o kartu - ir Lietuvą. Prezidentė pabrėžė, kaip svarbu kiekvienam teisėjui prisiimti atsakomybę, išsaugoti pasitikėjimą savimi, sugebėti nereaguoti į jokį spaudimą ir nebijoti iššūkių.

Pagal Prezidentės spaudos tarnybos pranešimą, Kauno apylinkės teismo Kauno rūmų teisėjomis paskirtos Asta Lukauskaitė, Vaiva Nevardauskienė, Jolanta Ramonienė ir Toma Virkutienė; Kauno apylinkės teismo Kėdainių rūmų teisėja paskirta Aušra Andziulevičiūtė.

Naujai prisiekusioms teisėjoms prezidentė palinkėjo išmintingų ir prasmingų sprendimų - gyventi ir dirbti pagal sąžinę bei įstatymo esmę, tarnaujant teisingumui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Xcfvg

Xcfvg portretas
Bus atšaukti jeigu dirbs saviems ir pagal savas taisykles o ne pagal įstatymus ir konstituciją.Taip kad nereikia džiaugtis ,pirma laiko.

tai

tai portretas
o kokius mokslus tie teisėjai baigė? Nes kai paskaitai jų trumpas biografijas tai baigia administravima , vadybą ir t.t.

tai

tai portretas
mitingu /dievuku/ krakoviakas ....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių