Pereiti į pagrindinį turinį

Prieš rinkimus – slapti susitikimai

2008-07-12 09:00
Prieš rinkimus – slapti susitikimai
Prieš rinkimus – slapti susitikimai / Tomo Raginos ir Edmundo Katino nuotr.

„Tvar­kos ir tei­sin­gu­mo" par­ti­ja prieš Sei­mo rin­ki­mus ieš­ko įta­kin­gų vers­li­nin­kų pa­ra­mos. Va­kar par­ti­jos būs­ti­nė­je ap­si­lan­kė vie­nas tur­tin­giau­sių ša­lies žmo­nių - Vla­di­mi­ras Ro­ma­no­vas.

Ban­dė nu­slėp­ti

Par­ti­jos „Tvar­ka ir tei­sin­gu­mas" ly­de­ris Ro­lan­das Pak­sas aki­vaiz­džiai ne­no­rė­jo, kad kas nors su­ži­no­tų apie jo su­si­ti­ki­mą su „Ūkio ban­ko in­ves­ti­ci­nės gru­pės" pre­zi­den­tu V.Ro­ma­no­vu. Po­li­ti­kas ir vers­li­nin­kas kal­bė­jo­si apie 20 min. Po po­kal­bio pa­sta­ra­sis sku­biai iš­vy­ko.

R.Pak­sas, par­ti­jos būs­ti­nė­je pa­ma­tęs dien­raš­čio žur­na­lis­tą, aki­vaiz­džiai su­tri­ko ir at­si­sa­kė ko­men­tuo­ti. „O koks Jū­sų, at­si­pra­šau, rei­ka­las? Kal­bė­jo­mės apie der­lių", - pa­reiš­kė par­ti­jos „Tvar­ka ir tei­sin­gu­mas" ly­de­ris ir pa­si­slė­pė už vie­nų iš būs­ti­nės ka­bi­ne­tų du­rų.

Paaiš­ki­no dar­bo spe­ci­fi­ką

„Tvar­kos ir tei­sin­gu­mo" frak­ci­jos Sei­me se­niū­nas Va­len­ti­nas Ma­zu­ro­nis iš pra­džių net nei­gė, kad šis su­si­ti­ki­mas bu­vo. Vė­liau pa­reiš­kė, kad su­si­ti­ki­mas su vers­li­nin­ku jau bai­gė­si. „Koks ta­vo rei­ka­las, su kuo aš bu­vau su­si­ti­kęs?", - pik­tai at­rė­žė V.Ma­zu­ro­nis ir paaiš­ki­no, kas ką tu­ri dirb­ti: „Jū­sų dar­bas rink­ti in­for­ma­ci­ją. Jūs ją rin­ki­te, o mū­sų dar­bas at­sa­ky­ti į tuos klau­si­mus, į ku­riuos, ma­no­me, rei­kia at­sa­ky­ti."

„Tai, apie ką šne­kė­jo­me, Jū­sų ne­do­mi­na. Da­bar pra­dė­si­te ma­nęs klau­si­nė­ti, kiek kar­tų per die­ną vaikš­tau į tua­le­tą? Gal skai­ty­to­jams ir la­bai įdo­mu", - šai­pė­si V.Ma­zu­ro­nis, at­si­sa­kęs at­skleis­ti po­kal­bio tu­ri­nį.

Drau­giš­kas su­si­ti­ki­mas

Va­kar dien­raš­čiui ne­pa­vy­ko su­si­siek­ti su V.Ro­ma­no­vu. Jo mo­bi­liuo­ju te­le­fo­nu at­si­lie­pęs asis­ten­tas Ar­tio­mas pasidomėjo, ką žurnalistas nori sužinoti, o išgirdęs atsakymą pa­reiš­kė nie­ko ne­ga­lįs ko­men­tuo­ti.

„Mū­sų įmo­nė­je yra at­sto­vas spau­dai, su ku­riuo ga­lė­tu­mė­te pa­bend­rau­ti", - sa­kė jis.
„Ūkio ban­ko" at­sto­vė spau­dai Jur­ga Choms­ky­tė-McGee­ver pa­tvir­ti­no, kad V.Ro­ma­no­vas va­kar bu­vo su­si­ti­kęs su R.Pak­su, ta­čiau pla­čiau ko­men­tuo­ti ne­no­rė­jo. „Tai bu­vo bend­ro po­bū­džio, drau­giš­kas su­si­ti­ki­mas", - tei­gė banko atstovė mo­te­ris.

Nau­ja ver­si­ja

Po po­ros va­lan­dų per­skam­bi­nu­si „Ūkio ban­ko" at­sto­vė pra­ne­šė, kad V.Ro­ma­no­vas nu­spren­dė pa­pil­dy­ti sa­vo ko­men­ta­rą spau­dai ir in­for­muo­ti apie su­si­ti­ki­mo smulk­me­nas.
„Po­nas Vla­di­mi­ras pa­sa­kė, kad su­si­ti­ki­mas vy­ko dėl bank­ru­tuo­jan­čio fut­bo­lo klu­bo „Žal­gi­ris". Ka­dan­gi par­ti­ja „Tvar­ka ir tei­sin­gu­mas" pri­klau­so sos­ti­nės val­dan­čia­jai koa­li­ci­jai, V.Ro­ma­no­vas pra­šė, kad sa­vi­val­dy­bė pa­dė­tų iš­gel­bė­ti klu­bą iš ka­tast­ro­fiš­kos pa­dė­ties", - pa­brė­žė J.Choms­ky­tė-McGee­ver.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų