Šilutės prekybos centruose surengtos diskotekos patiko ne visiems: keli žmonės kvietė policiją

Jauni šilutiškiai savaitgalį griebėsi neįprastos protesto prieš karantino suvaržymus. Populiariausiuose prekybos centruose jie surengė diskotekas.

Penktadienį netikėtai vienoje parduotuvėje staiga užgrojo lietuviška muzika, o jauni žmonės pasileido šokti. Kiti pirkėjai susispietė aplinkui ir ėmė ploti, daugelis tai filmavo savo telefonais.

Šeštadienį tokia pat akcija pakartota prekybos centre „Iki“. Vaikinai atsitempė garsiakalbį ir tada muzika skambėjo visame prekybos centre.

Vaizdo įraše matoma, kad parduotuvės darbuotoja pabandė sudrausminti šokančiuosius, bet jaunuoliai nepakluso, bandė šokdinti brandaus amžiaus moterį, fotografavosi su ja, ir šoko toliau.

 

 

Jauni vyrai nebuvo pikti ar agresyvūs.

 

 

Daug pirkėjų lingavo į taktą, bet aktyviau į improvizuotos diskotekos šokį neįsitraukė. Beveik visi filmavo įvykius savo telefonais, netrukus įrašai pasirodė ir virtualioje erdvėje.

 

 

Tačiau ne visus ši akcija pradžiugino. Šeštadienį vakare policija sulaukė dviejų pranešimų. Vienas žmogus skambino 18.09 val., kitas – 18.20 val.

Kai pareigūnai atvyko į parduotuvę, viskas buvo nurimę, akcijos organizatoriai jau buvo išsiskirstę, o bendrovės „Palink“, valdančios prekybos centrus „Iki“ atstovė spaudai Vaida Budrienė patikino, kad apsaugos darbuotojai šokančiuosius išprašė patys.

 

 

Šilutės rajono policijos komisariate savaitgalį dėl minėtų įvykių nebuvo pradėta nei administracinės, nei baudžiamoji teisena.

Kaip teigia „Šilutės naujienos“, šios akcijos pradmenų reikėtų ieškoti Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senelis

senelis portretas
ką padarysi,jei savo galvos neturi,o nori pasreikšti ,tai reikia pagal uzsakytą maziką šokti,gal kaimas paminės

pensininkė

pensininkė portretas
manau parduotuvei reikėtų skirti baudą už karantino sąlygų nesilaikymo kiek ten žmonių kur atstumai ir ne prekes rinkosi o šoko jie turėjo iškviesti policiją

Gyčiui

Gyčiui portretas
Gali susikišti tuos savo susirgimų skaičius.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių