Pereiti į pagrindinį turinį

Prezidento posto siekiantis Zenonas: žavisi A. Veryga, o laisvalaikiu renka Rubiko kubą

2024-02-29 15:46

Kadangi Lietuvoje į valdžios olimpą gali pretenduoti kiekvienas 40 metų pilietis, bent 3 metus pragyvenęs Lietuvoje, šia galimybe pasinaudoti nusprendė ir vilnietis Zenonas Andrulėnas.

Zenonas – labai paslaptinga, bet labai universali asmenybė, turinti daug talentų ir visokių pomėgių. Pats vyras įsitikinęs, kad prireikus, tikrai galėtų panaudoti juos valstybės valdyme, jei tik taptų prezidentu. Pavyzdžiui, kandidatas labai gerai moka groti elektrinių pianinu.

„Grojimas pianinu padeda, nes dirba abi rankos ir abu smegenų pusrutuliai. Manau, kad tai labai svarbu politikui“, – įsitikinęs kandidatas.

Tiesa, tai – ne vienintelis jo talentas. Pastaruoju metu Z. Andrulėnas baigia įvaldyti ir Rubiko kubo surinkimą. Negana to, jis yra visiškas abstinentas! Todėl jam labai patinka A. Veryga, Motiejus Valančius ir kiti Lietuvos blaivininkai bei svaigiųjų gėrimų priešai.

TV3 nuotr.

Jau 10 metų nevartoju alkoholio. Kai man gimė sūnus, nusprendžiau, kad turiu rodyti savo pavyzdį. Sakysiu: „Sūnau, ar tu matei mane prie alkoholio taurelės? Tai, būk mielas, ir tu toks būk“. O Veryga irgi buvo blaivystės sąjūdžio vadovas, tai jis ne tik, kad autoritetas, jis – buvęs vadovas“, – tikino  Z. Andrulėnas.

Kodėl savo turto deklaracijoje vyras yra nurodęs nulius? Ar kandidatas žino pagrindines prezidento funkcijas? Visa tai –  ketvirtadienio laidoje „TOP 3“, 21 val.  per TV3!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų