Pereiti į pagrindinį turinį

Suabejojo konservatorės etika dėl Dėl „Gender Loops“ projekto

2009-04-16 17:25
Suabejojo konservatorės etika dėl Dėl „Gender Loops“ projekto
Suabejojo konservatorės etika dėl Dėl „Gender Loops“ projekto / Kęstučio Vanago (BFL) nuotr..V.Margevičienė

Ketvirtadienį Seimo frakcija Tvarka ir teisingumas Etikos ir procedūrų komisijai pateikė prašymą svarstyti Seimo narės Vincės Vaidevutės Margevičienės veiklą dėl atsakomybės už valstybę sukrėtusio netradicinę seksualinę orientaciją darželiuose propagavusio projekto „Gender Loops“ vykdymą.

Frakcijos nariai kelia klausimą, ar ši Seimo narė būdama ir Labdaros ir paramos fondo Socialinių inovacijų fondo (SIF) prezidente, nesupainiojo viešų ir privačių interesų.

Anot Tvarka ir teisingumas narių, atkreiptinas dėmesys ir į tai, kad SIF vadovaujant Seimo nariui, juolab valdančiosios daugumos atstovui, atsiranda pagrįstos abejonės, ar šis fondas turi lygias veiklos sąlygas, lyginant su kitomis analogiškomis organizacijomis, ypač bendraujant su valstybės institucijomis.

„Mums kyla pagrįsta abejonė, kad Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė, būdama ir Labdaros ir paramos fondo Socialinių inovacijų fondo prezidente, supainiojo savo viešus ir privačius interesus, sudarė sąlygas abejoti savo, kaip Seimo narės veiklos skaidrumu“, - rašoma partijos pranešime.

„Šią problemą dar svarbesne daro tai, kad Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė pati deklaruoja krikščioniškas vertybes. Todėl homoseksualizmo propaganda vaikų darželių auklėtiniams po jos vadovaujamos įstaigos vėliava mus tikrai stebina", – rašoma Etikos ir procedūrų komisijai pateiktame rašte.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų