Sušlubavo A. Adamkienės sveikata: jau beveik savaitę ligoninėje

  • Teksto dydis:

Prezidentas Valdas Adamkus pranešė, kad pirmoji šalies ponia Alma Adamkienė šiuo metu guli ligoninėje, tačiau gera žinia ta, kad jos sveikata kasdien tik gerėja, informavo portalas tv3.lt.

Prezidentas atskleidė, kad praėjusią savaitę sušlubavo jo žmonos sveikata, tačiau pasakyti tiksliai, kas nutiko, jis negali: „Gal geriausia apie žmonos sveikatą kalbėti su gydytoja, nes mano žmona jau beveik savaitę ligoninėje. Aš nenoriu nieko sumaišyti ir duoti blogą informaciją. Almą nuo ketvirtadienio perkels į Birštoną ir ten bus dvi savaitės atsigavimui“.

Aš ir dabar automobilyje važiuoju į ligoninę. Kiekvieną dieną ją lankau.

Ponia Alma ligoninėje jau beveik savaitę. Prezidentas džiaugiasi, kad kasdien jos sveikata tik gerėja. „Jai jau pagerėjo po savaitės. Aš ir dabar automobilyje važiuoju į ligoninę. Kiekvieną dieną ją lankau. Vakar jau ji gan žvaliai atrodė ir mes esame labai patenkinti, kad su kiekviena diena ji stiprėja“, – sakė prezidentas.

Praėjusią savaitę buvo paskelbta, kad Lietuva didelės rizikos žmones skiepys ir trečiąja vakcinos doze. Kadangi į šią grupę patenka ir prezidentas V. Adamkus su žmona Alma, jis teigė, kad skiepysis be jokių abejonių. Šiandien susisiekus su prezidentu, jis sakė, kad kol kas neaišku, kada jie galės skiepytis ir trečiąją doze nuo koronaviruso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Lietuvoje negyvenę. Jokių mokesčių nemokėję. O gyvena iš mūsų mokesčių sumokėtu pinigų, kaip inkstai taukuose. Tipo valstybės išlaikomi. Tiesiog pasityčiojimas iš sąžiningumo ir teisybės. Pensininkai išdirbę po 40 metų ir mokėję mokesčius, gauna vos galą su galu suvedančia pensiją ir gydytojai apie juos nešokinėja ir tarnaičių neturi. Jau nekalbu apie reabilitaciją.

Baubas

Baubas portretas
Taigi, nuo skiepo.

Pilietis

Pilietis portretas
Matai ir Adamkienė kovidu serga,idomu ar ji skiepyta?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių