Teisėsauga aiškinasi jaunos medikės mirties priežastį, daugiau detalių neatskleidžia

Teisėsauga aiškinasi Respublikinėje Šiaulių ligoninėje dirbusios jaunos medikės mirties priežastį, tačiau daugiau detalių neatskleidžia.

Gydymo įstaigos atstovai teigia, kad gydytoja buvo atleista iš darbo praėjusį ketvirtadienį dėl šiurkštaus pareigų pažeidimo.

„Mirties atvejis yra tiriamas. Tai yra tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – BNS pirmadienį sakė Generalinės prokuratūros atstovė spaudai Elena Martinonienė.

Tačiau daugiau detalių ji neatskleidžia.

„Kol kas jokios detalesnės informacijos negalime pateikti“, – teigė prokuratūros atstovė.

Apie jaunos medikės mirtį sekmadienį pranešė valdančiųjų konservatorių atstovė parlamente, Sveikatos reikalų komiteto narė Jurgita Sejonienė.

„Šiandien sužinau, kad iš gyvenimo pasitraukė jauna gydytoja. Kolegos kalba apie mobingą. Nuolatinį, sistemingą. Oficiali versija bus dokumentų klastojimas“, – feisbuke rašė Seimo narė.

Respublikinės Šiaulių ligoninės atstovė spaudai Sonata Tenytė BNS teigė, kad Anesteziologijos ir intensyvios terapijos centre dirbusi anesteziologė-reanimatologė gydymo įstaigoje dirbo nuo 2014-ųjų rugpjūčio iki šių metų gegužės 6 dienos, kai buvo atleista.

„Gydytoja atleista iš darbo Respublikinėje Šiaulių ligoninėje dėl šiurkštaus darbo pareigų pažeidimo“, – sakė ligoninės atstovė.

Ji neatskleidė pažeidimo turinio dėl „asmens duomenų apsaugos“.

S. Tenytė taip pat sakė, kad gydytojos mirties aplinkybės ligoninei nėra žinomos.

„Gydytojos mirties aplinkybės ligoninei nėra žinomos, todėl išsamesnių komentarų šiuo metu pateikti negalime. Gerbkime mirusiosios atminimą ir artimųjų gedulą“, – teigė ji.

„Visai Respublikinės Šiaulių ligoninės bendruomenei žinia apie gydytojos mirtį netikėta, sukrečianti“, – pridūrė ji.

Ligoninės administracija tuo pačiu reiškia užuojautą gydytojos artimiesiems ir kolegoms.

 

 


Šiame straipsnyje: pagalbos telnusižudė medikėaiškinasi mirties priežastįLNK1Respublikinė Šiaulių ligoninė

NAUJAUSI KOMENTARAI

O kodėl

O kodėl portretas
Tie 4 nenušalinti nuo pareigų???????????????????

Gydytoja

Gydytoja portretas
Tikiuosi,jog visa informacija kas buvo surinkta pateks i teisingas rankas!Nes iki siol tirtas Šiauliu ligonines valdžios darbas-tai prokuratura ir SAM turi kaip sakant :ranka ranka plauna!Kieno dabar eile is gydytoju!?Jus nežinote kas vyksta už tu duru!

Li

Li portretas
Kur yra auka atsiranda budelis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių