Tęsiasi palaikymo akcijos Ukrainai

Prie Rusijos ambasados Vilniuje ir konsulato Klaipėdoje tęsiasi protesto akcijos prieš karinę Rusijos invaziją į Ukrainą.

Susirinkusieji Lietuvos gyventojus ragina ne tik aktyviai palaikyti Ukrainą, bet ir boikotuoti rusiškas prekes. Žmonės prie Rusijos ambasados kviečiami atvykti protestuoti kasdien, kol Rusija neišves karių iš Krymo.

Antradienį protestuotojai palaikymą Ukrainai išsakė ir prie vyriausybės rūmų Vilniuje.

Tuo tarpu Panevėžio politikai paragino visas savivaldybes rinkti gyventojų parašus Ukrainos tautai palaikyti, kurie bus įteikti Ukrainos ambasadai kaip solidarumo ženklas.


Šiame straipsnyje: palaikymo akcijosUkrainaRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

px

px portretas
ziurekit i savo kiema,kiek lietuvoj laisvoj prazude,saviskiai,kiek dingo be zinios.kam rupi,apsidairykit ir galvokit savo galva ,ar besmegeniai esat,ka darysit,jei lenkai Lietuva ims,sauksit ant pasaulio padekit,saviskiai neatlaikys,ziurekit

Esmė

Esmė portretas
Okupuotoje Ukrainoje,1932-1933 m buvo numarinta badu 11 milijonų ukrainiečių.Po 1945 metų Lietuvoje nužudyta 1 milijonas lietuvių. 20 amžiaus pabaigoje Ičkerijoje nužudyta 250 tūkstančių čečėnų,sostinė Groznas sugriautas.Visa tai - laukinių ruskių ordų veiklos rezultatas.Kada tas baigsis?Kokių priemonių reikia imtis,kad apsisaugoti nuo gyvų ginkluotų lavonų - kremliaus zombių?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių