Pereiti į pagrindinį turinį

Tikisi, kad D.Grybauskaitės darbai atitiks jos kalbas

2009-05-18 16:49
Tikisi, kad D.Grybauskaitės darbai atitiks jos kalbas
Tikisi, kad D.Grybauskaitės darbai atitiks jos kalbas / Gedimino Bartuškos nuotr. V.Mazuronis

Partijos „Tvarka ir teisingumas" kandidatas prezidento rinkimuose Valentinas Mazuronis tikisi, kad išrinktoji prezidentė Dalia Grybauskaitė, eidama šalies vadovo pareigas elgsis taip, kaip kalbėjo rinkimų kampanijos metu.

"Man informacijos, kaip elgsis D.Grybauskaitė, kol kas maža, aš jos nepažįstu. Bet dabar matysis, kokį kelią ji pasirinks. Ir nuo to priklausys ir jos vertinimas. Dabar aš galiu tiktai palinkėti sėkmės ir kad ji elgtųsi taip, kaip kalbėjo", - pirmadienį spaudos konferencijoje sakė trečiąją vietą rinkimuose su 6,09 proc. balsų užėmęs V.Mazuronis.

Pasak jo, tai, jog D.Grybauskaitė yra ekonomistė ir gali rasti bendrą kalbą su dabartine Vyriausybe, nereiškia, kad nebus sprendžiamos šalies problemas sunkmečio metu.

„Aš nemanyčiau, kad esminis klausimas yra išsilavinimas ar profesija. Aš manau esminis klausimas yra, ar pasikartos pasaka "drakonas nugalėtas - tegyvuoja drakonas". Kitaip sakant, ar D.Grybauskaitė prisitaikys ir taps šiuo metu egzistuojančios sistemos dalis, ar ji elgsis taip, kaip kalbėjo rinkiminės kampanijos metu. O ji kalbėjo, noriu pasidžiaugti, "Tvarkos ir teisingumo" lūpomis. Ji kartojo visas principines mūsų nuostatas", - kalbėjo „tvarkietis".

V.Mazuronio nuomone, jo pasirodymas prezidento rinkimuose yra neblogas. Jis taip pat džiaugėsi rinkimuose balsavusių piliečių aktyvumu ir sakė, jog reikia pripažinti Lietuvos žmonių apsisprendimą, nepaisant to, ar laimėjusi kandidatė patinka, ar ne.

"Aš manau, kad tai, ką V.Mazuronis, kaip kandidatas, surinko esamoje konkrečioje situacijoje ir euforijoje dėl D.Grybauskaitės nėra blogas rezultatas. Aš vertinu teigiamai. Mane šitų rinkimų rezultatai džiugina. Džiugina todėl, kad 50 proc. piliečių atėjo ir pasakė, kad nori pareikšti savo nuomonę labai svarbiu valstybei klausimu. Reiškia žmonės dar tiki ir išsako savo nuomonę. Tai yra labai gerai", - sakė kandidatas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų