Pereiti į pagrindinį turinį

Trumposios žinutės apie pedofilus – ir vaikams

2012-05-18 20:31
Trumposios žinutės apie pedofilus – ir vaikams
Trumposios žinutės apie pedofilus – ir vaikams / Shutterstock nuotr.

Teisėjos Neringos Venckienės gerbėjai, kovotojai prieš menamą pedofiliją įsisiautėjo. Penktadienio vidurdienį į mobiliuosius telefonus pradėjo skrieti trumposios žinutės, skelbiančios apie kovą prieš šį lytinį iškrypimą.

Į „Vilniaus dieną“ kreipėsi vilnietė, kuri informavo, kad SMS žinutę, skelbiančią apie žygį prieš pedofiliją, gavo ir jos dešimtmetis sūnus. Iš mokyklos grįžęs nepilnametis sutriko ir paskambino mamai – apie pedofilus jis lig šiol nieko nežinojo.

„Laba, renkamės prie Kauno savivaldybės visą dieną visi kam ne tas pats, kas daroma su vaikais. Kovosim už tai, kad mūsų vaikai netaptų pedofilų aukomis“, -- tokio turinio žinutė penktadienį perpiet atskriejo į berniuko mobilųjį telefoną.

Garliavos miniai diriguojantys Kedžių šeimos atstovai ginasi nieko apie trumpąsias žinutes nežiną. Audronė Skučienė, judėjimo, pavadinto „Drąsiaus kelias“ idėjinė lyderė, velionio Drąsiaus Kedžio teta, gavusiems tokias žinutes, pasiūlė kreiptis į policiją.

„Aš nežinau, kas tas SMS siunčia. Mes nesiuntinėjam. Čia tėvai turi kovoti, kad pedofilų nebūtų. Aš tokių SMS negavau. Kreipkitės dėl to į policiją, ne tuo adresu kreipiatės. Jei siuntinėti, čia turėtų tik asmeniškai ir suaugę žmonės, kurie netoleruoja pedofilijos, kurie kovoja prieš ją. Juk kitu atveju galima nusiųsti žinutę ir tiems, kurie „tokie“ yra“, -- taip „Vilniaus dienai“ paaiškino A.Skučienė.

Mobilusis telefonas, iš kurio siuntinėjamos trumposios žinutės, šaukiančios  į kovą, įjungtas, tačiau juo niekas neatsiliepia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų