Pereiti į pagrindinį turinį

Už paramą policijai apdovanotas „Baltųjų pirštinių“ vadovas T. Langaitis

2014-06-04 09:02

Už asmeninį indėlį sprendžiant problemas, susijusias su aktyvios pilietinės pozicijos svarba demokratijos raidai šalyje ir už aktyvų, dalykišką bendradarbiavimą atskleidžiant ir užkardant nusikalstamas veikas praėjusių ir šių rinkimų metu, pilietinės iniciatyvos „Baltosios pirštinės“ vadovui Tadui Langaičiui policijos generalinis komisaras įteikė ženklą „Už paramą policijai“.

Įteikdamas apdovanojimą policijos vadovas pažymėjo, kad jis skirtas visiems savanoriams, kurie negailėdami savo jėgų ir laiko dirbo rinkimų metu. S. Skvernelis pabrėžė, kad pasibaigus vieniems rinkimams, jau reikia ruoštis kitiems. „Negalime daryti pauzių, nes artėjantys savivaldos rinkimai bus daug didesnis iššūkis, kur reikės dirbti pasiraitojus rankoves“, -sakė policijos generalinis komisaras.

T. Langaitis pasidžiaugė, kad bendradarbiavimas su policija vyko labai konstruktyviai ir policija reagavo į visus gautus pranešimus. Tačiau ji sutiko, kad savivaldos rinkimai bus naujas iššūkis, nes jau dabar matosi iššūkiai, kuriems reikia ruoštis.

Gegužės 19-25 dienomis policija gavo 60 pranešimų apie galimus rinkimų pažeidimus. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų