Užsienyje įstrigusiems lietuviams užsakytas skrydis iš Amsterdamo

Užsienyje įstrigusiems Lietuvos piliečiams ketvirtadienį užsakytas skrydis iš Amsterdamo, pranešė Susisiekimo ministerija.

Skrydį iš į Vilnių organizuoja bendrovė „Tez Tour“, jis numatomas ketvirtadienį, 16.25 val. vietos laiku iš Amsterdamo oro uosto.

Anketa, kurią reikia užpildyti, tai pat registracija į skrydį yra šiuo adresu: https://www.teztour.lt/page/svarbi-informacija-keliautoju-saugumas.lt. Trečiadienį vidurdienį į šį skrydi dar buvo apie 10 laisvų vietų.

Vyriausybė su „Tez tour“ taip pat antradienį suorganizavo du skrydžius mažiausiai 360-čiai Tenerifėje įstrigusių lietuvių, per tris dešimtis Vokietijoje įstrigusių Lietuvos piliečių trečiadienį į Kauna iš Frankfurto (prie Oderio) parvyko traukiniu, vairuotojai su automobiliais gabenami keltais iš Zasnico. Taip pat iš antradienį ir trečiadienio naktį, Lenkijai padarius išimtį, į Lietuvą kirtę šią šalį grįžo šeši transporto priemonių konvojai su Lietuvos piliečiais iš Vokietijos.

Ketvirtadienį į Vilnių lietuviai specialiu reisu taip pat galės parskristi iš Valensijos, penktadienį ir šeštadienį – iš Paryžiaus.

Keli tūkstančiai lietuvių pastarosiomis dienomis paprašė valstybės pagalbos grįžti į tėvynę, Europos valstybėms drastiškai apribojus judėjimą, siekiant sulėtinti naujojo koronaviruso plitimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buldozeris

Buldozeris portretas
Tuos "uzstrigusius"...

Jonas...

Jonas... portretas
Sakiai....kiek uzvez virusu......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių