Ligoninėje pabuvojęs V. Adamkus: jaučiuosi puikiai

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigęs šalies prezidentas Valdas Adamkus peršalo katedroje ir savaitgalį buvo atsidūręs ligoninėje, bet dabar jis jau namuose, rašo tv3.lt. Tačiau, kaip praneša 15min.lt, į ligoninę jis buvo užsukęs tik pasitikrinti sveikatos. V. Adamkaus referentė patikslino, kad jis gydomas ne ligoninėje, o namuose.

Pasak V. Adamkaus, jis peršalo penktadienį Vilniuje vykusiose 1863-1864 metų sukilimo vadų ir dalyvių valstybinėse laidotuvėse.

„Sloguoju, katedroje sėdėdamas peršalau ir viskas. Iš mano balso, matyt, suprantate, kad skambu, kaip nežinau kas. Ligoninėje pabuvau vieną dieną. Nedarykite juokų, čia jokia liga. Jūs irgi galite peršalti. Nieko rimto, paprasta sloga ir gergždžiantis balsas“, – tv3.lt sakė prezidentas.

Kaip rašo 15min.lt, prezidentas teigė, kad palatoje gulėti jam nereikėjo, jis jaučiasi puikiai. 

„Yra paprasčiausia sloga, turbūt girdit ir iš balso. Į ligoninę nuvykau pasitikrinti. Jaučiuosi puikiai“, – 15min.lt sakė V.Adamkus.

Kadenciją baigęs prezidentas peršalo, tačiau jis gydomas ne ligoninėje, o namuose, patikslino jo referentė Božena Bagonaitienė.

B. Bagonaitienė lrt.lt pranešė, kad V. Adamkus šiuo metu yra namuose. Pasak jos, jis yra peršalęs, tačiau ligoninėje nesilankė, gydosi namuose.

„Neserga ir neguli ligoninėje. Netiesa. Prezidentas yra namuose, taip, jis šiek tiek peršalęs, šiek tiek užkimęs, temperatūra nesiskundė, bet jis tikrai nėra nei ligoninėje, nieko blogo jam nėra atsitikę. Jeigu jį kas nors ir matė Santariškėse, tai prezidentas kiekvieną pirmadienį ir penktadienį pusę pirmos ten būna. Jis ten lanko baseiną ir tiek“, – sakė B. Bagonaitienė.

Portalas diena.lt primena, kad penktadienį Vilniuje iškilmingai palaidoti 1863–1864 metų sukilimo vadai ir dalyviai – amžinojo poilsio sukilėliai atgulė Rasų kapinių koplyčioje.

Kaip jau rašyta, neseniai ligoninėje buvo atsidūrusi ir Alma Adamkienė. Prezidento žmona patyrė insultą. Tačiau dabar ji gydosi namie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Gal Adamkui jau reiketu baigti su tuo "jauciuosi puikiai"? KIEK KARTU GULEJO LIGONINEJE, RIMTAI GYDESI IR VIS SAVO "JAUCIUOSI PUIKIAI". KAM TAS MELAS? TUR BUT JAM PACIAM, NES MUMS IR TAIP VISKAS AISKU.

Neteisinga

Neteisinga portretas
Va matot Adamkiene turinti 93m..insultas..ir jokiu komplikaciju gyva.. Va mano tetukas tik 77m..insultas 2men..ligoninese, is pirmo Vilniuj tikrino ar virusa turi...buvo neigismas tada iVisagino paskui i Utenos sake gyd.. kad Utenoj su insultais..nes ju Visagino aparatura sugedus...tai va kada esi eilinis mirtingasis...niekas nenori padet...pinigeliu tiek neduos,kam tam zmogui padet?ar ne?

...,vakar buvau GEROS NUOTAIKOS ir...,

...,vakar buvau GEROS NUOTAIKOS ir..., portretas
paTEIKIAU PUIKU AKCENTELI...,paTENKINTAS esu ir SIANDIEN...,mielieji,LAIKYKIMES DISKUSIJU KULTUROS ir skleiskime POZITYVIAS NAUJIENAS... TASKAS
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių