V. Adamkus papasakojo apie reanimacijoje gydomos A. Adamkienės būklę: manęs neįleidžia

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus sutuoktinė Alma Adamkienė praėjusią savaitę dėl įtariamos koronaviruso infekcijos išvežta į ligoninę.

Kaip informuoja portalas tv3.lt, pirmadienio rytą susisiekus su prezidentu V. Adamkum paaiškėjo, kad nerimą ir toliau kelia tai, kad ponia Alma gydoma reanimacijos skyriuje, o pats prezidentas gyvena laukdamas žinių apie žmonos sveikatą.

„Neturiu jokių žinių, nieko negaliu pasakyti. Ji yra reanimacijoje, manęs nemato, aš neįleidžiamas. Jokio kontakto. Manęs niekas neinformuoja“, – neslėpė jaudulio prezidentas.

A. Adamkienė į Vilniaus Santaros klinikas atvežta dar ketvirtadienį. Prezidentas V. Adamkus sako, kad jos būklė – sudėtinga. „Jinai yra izoliuota, Santariškėse, reabilitacijoje, labai intensyvioje priežiūroje“, – tv3. lt portalui sakė prezidentas V. Adamkus.

Trečiadienį COVID-19 nustatytas ir V. Adamkui, dėl jo ligos buvo atšauktas planuotas jam skirtų Vilniaus garbės piliečio regalijų įteikimo renginys.

Prezidentas gydosi namuose. Pats V. Adamkus savo būsenos nesureikšmina – sako, svarbiausia ponia Alma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NESĄMONIŲ KURĖJAMS

NESĄMONIŲ KURĖJAMS portretas
VIETOJE TO,KAD RAŠINĖJATE NESĄMONE,SĖDĖKIT IR MOKYKITES,GAL KADA JUS IŠRINKS Į PREZIDENTUS,TAI GALĖSIT GYGYTIS BE EILĖS. VRGŠAI PAVYDUOLIA,--IŠTIKS JUS INSULTAS

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Skiepyti ir serga tai kam tie skiepai pinigus išplauti

Pil.

Pil. portretas
Kodel neskelbe visų tų kurie mirštą ar buvo skiepyti,tada būtų labai aišku nuo ko miršta vienas po kito.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių