Pereiti į pagrindinį turinį

Vasaros šėlsmas su šokių muzika ir didžėjumi iš Bristolio

2003-06-04 09:00

PALANGOJE

Vasaros šėlsmas su šokių muzika ir didžėjumi iš Bristolio

Šį savaitgalį Palangoje - vasaros sezono atidarymo šventė. Birželio 7-ąją naują sezoną pradeda ir jau septinti metai veikiantis, šiemet atsinaujinęs Palangos klubas “Šachmatinė”. Šiąvasar jis žada ypatingą vasarai subalansuotą atmosferą. Atnaujintas interjeras, užsienio ir Lietuvos didžėjai, skirtingų stilių ir visados šėlstanti muzika, gaivinantys kokteiliai visus tris mėnesius vilios poilsiautojus į seniai pažįstamą vietą Palangos J.Basanavičiaus gatvės pabaigoje, jūros tilto pašonėje. Vasaros sezoną “Šachmatinėje” atidarys specialiai šiai progai į Lietuvą atvykstantis žymus didžėjas iš Bristolio Darenas Beilis (Darren Bailie).

Kelias vasaras grojęs linksmybių sostinėje Ibizoje, britas žada ir Palangoje paskleisti džiaugsmo salos nuotaikas ir lietuvius uždegti prasidedančios vasaros siautuliu. D.Beilis gros kartu su “Šachmatinės” rezidentais DJ Vanga ir DJ Kunigu.

Jau kelintą vasarą iš eilės “Šachmatinė” tampa vienu pagrindinių pajūrio klubų. Šiais metais klubas atgyja su nauja koncepcija. Tai bus vieta, kuri šėls lengvu ir džiaugsmingu vasaros ritmu, čia dvelks nerūpestinga atostogų nuotaika. Po rekonstrukcijos klube atsirado daugiau vietos šokiams, daugiau “chill-out” zonų. Jaukumo interjerui suteikia ryškios ir linksmos spalvos bei specialus apšvietimas.

Muzika čia taip pat bus pritaikyta vasarai. Laid back jazzy, vocal, house, U.K. ir U.S. funky, tribal house, Lotynų Amerikos ritmai bei kita populiari šokių muzika derės Palangos klubo šokių aikštelėje. Kiekvieną savaitgalį vyks kažkas nauja - keisis užsienio ir Lietuvos didžėjai, bus rengiami teminiai ir specialūs vakarėliai R’n’b, hiphopo ir kitų žanrų mėgėjams. Per vasarą apsilankys ir vadinamieji kilnojami vakarėliai, bus įdomių ir naujų muzikinių projektų, didžėjų fiestų.

Nuotaiką klube kurs šachmatinės rezidentas DJ Vanga ir DJ Kunigas. Šokių aikštelėse šie didžėjai groja muziką jau daugiau nei dešimt metų. Pastaruoju metu DJ Vanga daugiausia grojo neoficialia pasaulio klubinės kultūros sostine vadinamame Londone. Jis grojo žinomuose klubuose “Aquarium”, “Bar Monaco”, taip pat daug laiko praleido ir garsiausiuose Bristolio klubuose - “Dimensions”, “Works” kartu su tokiais didžėjais kaip Simonas Kaye, Keisis, Darenas Beilis, kuris dabar atvyksta į Palangą.

D.Beilis didžėjauja jau13 metų. Daugiausia jis groja Londono, Bristolio ir Niūporto klubuose. Pats Darenas sako, kad didžėjaus talentą paveldėjo iš savo tėvo didžėjaus, buvusios diskotekų pažibos. Didžėjaudamas D.Beilis mėgsta improvizuoti - skrečuoti, miksuoti. “Aš visada groju tai, ką žmonės nori girdėti ir, manau, būtent tai ir yra skirtumas tarp gero ir blogo didžėjaus”, - sako Darenas.

Kartu su D.Beiliu DJ Vanga dalyvavo rengiant šiuo metu labai populiarius Anglijoje “Cream” vakarėlius, grojo kartu su tokiom žvaigždėm kaip Guy Ornadelas, Skotas Bondas. Ypatingą šių vakarėlių nuotaiką ir karštį šią vasarą galima bus pajusti ir Palangoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų