Vėluoja parama: nepasiturintieji kovą gaus tik dalį maisto produktų

  • Teksto dydis:

Nepasiturintys asmenys kovą sulauks tik dalies maisto produktų, numatytų išdalyti iš Europos pagalbos labiausiai skurstantiems fondo, rašo „Lietuvos žinios“.

Anksčiau nepasiturintieji parsinešdavo septynių-devynių produktų krepšelį, o kovo mėnesį gaus tik po du produktus: kiaulienos konservų dėžutę ir saldžių sausų pusryčių pakelį. Žadėtas riešutų ir razinų mišinys, sausainiai su šokolado gabalėliais, sutirštinto pieno konservai ir kiti maisto produktai bus išdalyti vėliau.

Pasak fondo atstovų, parama vėluoja tiekėjams netinkamai užpildžius dokumentus.

2019-2020 metais nepasiturintiesiems dalijamiems maisto produktams pirkti Lietuvai yra skirta 25 mln. eurų. Šiemet planuojama įsigyti ir išdalyti iš viso 19 rūšių maisto produktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Info

Info portretas
Kuomet mokes priklausomas pensijas pagal Eurosajunga bei neigalumus ir kita nereikes sitaip ubagauti.Litais turiu gauti 1200 pensijos o eurais gaunu tik 300 euru.Kada mokesit bent 800 euru pensijos kuri priklauso?Dabar siulo kruopu karta per du menesius.Patys eskit tas susiktas kruopas.Jau boba pabego nes pimpe nuo kruopu nestovi o ji nori tratintis.

Anonimas

Anonimas portretas
cha ,,razinas ir sokolada atidave kriminalams -zmogzudziams I kalejimus ;;;kad tie ne pasikartu [be tu gerybiu],ar ,neduok Dieve ,neapskustu eurosajungos valdovams

Pilietis

Pilietis portretas
Atrodo, geras darbas yra padeti vargsams, bet is tikruju- toks gedingas valdzioje sedintiems, kurie per kelis desimtmecius nesugebejo islipti is pelkes, bet dar labiau nugramzdino visus. Vogdami, meluodami susikrove turtus, o tauta dar labiau nuskurdino. Dabar kaip suniui kaula numeta kelis pakelius maisto-kiek ilgai seima pragyvens is tu pakeliu?.. GEDA! Jei saziningai dirbanciam zmogui, susimokejus busto mokescius, maistui lieka tik menka dalis-tai nera normalu! Ir jis-ne tinginys, kaip daznai mesteli turciai. Zmones turi uzdirbti tiek, kad uztektu ir bustui, ir maistui bei rubams, ir atostogoms. Bet taip dar negreitai bus. Geriau duos eiline doze labdaros-dabar ne vien rengiames labdariniais, bet ir maitinames.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių