Verslininkai kviečiami prisidėti prie moksleivių kelionės į „Expo 2020“ Dubajuje

  • Teksto dydis:

Verslininkai kviečiami prisidėti prie „Lietuvos Junior Achievement“ iniciatyvos ir padovanoti moksleiviams kelionę į „Expo 2020“ parodą Dubajuje.

20 bilietų dovanoja šios organizacijos vadovas, verslininkas Vladas Lašas.

„Kviečiu verslo atstovus prisijungti prie mūsų – suteikti galimybę išvykti į parodą Dubajuje ir daugiau gabių moksleivių. Tai jaunuoliams bus puiki proga įgyti globalios patirties, o mums – paskatinti jaunąją lyderių kartą drąsiau svajoti ir siekti savo ambicingų tikslų“, – organizacijos pranešime cituojamas V. Lašas.

Kurie jaunuoliai turės galimybę tarptautinėje parodoje prisijungti prie šiųmetės Lietuvos delegacijos, paaiškės gegužės 7 dieną – kelionė į Dubajų, kaip pagrindinis prizas, atiteks jaunimo verslumo ir finansinio raštingumo ugdymo organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ organizuojamos Nacionalinės jaunųjų bendrovių „eXpo“ nugalėtojams.

Konkurse šiemet dalyvaujančios moksleivių komandos turi įveikti du etapus: pateikti bendrovės veiklos ir finansų ataskaitas, o į geriausiųjų jaunųjų bendrovių dešimtuką atrinktos komandos turės savo produktą ar paslaugą pristatyti vaizdo skambučio metu vertinimo komisijos nariams, atsakyti į jų klausimus.

Pernai dėl COVID-19 pandemijos metams atidėta tarptautinė paroda „Expo 2020“ veiks pusmetį – nuo šių metų spalio iki 2022-ųjų kovo pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių