Visą sausį keliuose bus daug policijos: praneša apie reidus

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policija suplanavusi darbingą sausį. Numatomuose policijos reiduose bus skiriama daug dėmesio ne tik vairuotojams, bet ir pėstiesiems, dviratininkams, paspirtukininkams.

Policija informuoja apie sausio mėnesį numatomus reidus:

Sausio 1-4 d. – vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Sausio 6-7 d. – pėsčiųjų, dviračių vairuotojų kontrolė – tamsiuoju paros laiku, matomumą gerinančių saugos priemonių (atšvaitų, ryškiaspalvių liemenių su šviesą atspindinčiais elementais ir kt.) naudojimas.

Sausio 10-13 d. – vairuotojų nesustojimas prieš pėsčiųjų perėją, kai to reikalaujama pagal taisykles.

Sausio 17-21 d. – vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos).

Sausio 23-25 d. – pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė.

Sausio 27-30 d. – vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Lietuvos policija visiems linki saugių kelionių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūduvis

Sūduvis portretas
Reikalinga dar daugiau reidų ,nežymėtų palicijos automobilių, nežymėtų greičio matuoklių tai gal ir tie kelių pašlemėkai supras kad egzistuoja KET ir vairavimo etika. Būtina dabar kada ilgos naktys ir trumpos dienos atkreipti ypatingą dėmesį į pėsčiuosius kurie tamsiu paros metu tamsiais rūbais be jokio atšvaito dar ir pabimbę kaip šmėklos vaikšto keliais susikeldami sau ir vairuotojams mirtiną pavojų. Visus kelių policininkus su NAUJAISIAIS METAIS, sėkmės jums.

Bent jau

Bent jau portretas
naktinius lenktynininkus i Dakara issiustu,ar ka? Betgi ne! Trukdys normaliems darbus diena...

yja

yja portretas
niekaip nesuprantu kam daryt reidus paskelbiant datas. Tokiu atveju visuomet prisitaikoma prie aplinkybių. Tikrus rezultatus gali parodyti tik neskelbiami patikrinimai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių