Pereiti į pagrindinį turinį

V.Mazuronis priekaištauja A.Valinskui dėl neveiklumo

2009-01-30 15:31
V.Mazuronis priekaištauja A.Valinskui dėl neveiklumo
V.Mazuronis priekaištauja A.Valinskui dėl neveiklumo / Roko Medonio nuotr. V.Mazuronis

„Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos seniūnas kreipėsi į Seimo valdybą prašydamas sušaukti neeilinį Seimo narių susirinkimą dėl parlamento vadovo Arūno Valinsko neveiklumo.

Valentino Mazuronio teigimu, susirinkime turėtų būti apsvarstyti du klausimai. Pirma, asmeninė Seimo Pirmininko A.Valinsko atsakomybė už valstybės lėšų švaistymą. Politiką piktina, jog milijonai leidžiami Seimo salės remontui, praneša nacionalinis transliuotojas.

Kitas klausimas, kurį V.Mazuronis sako siūlantis apsvarstyti – neseniai pirktų naujų „Mercedes Benz“ automobilių pardavimas ir grąžinimas į biudžetą.

Pasak V.Mazuronio, jeigu pardavus automobilius būtų patirta nuostolių, Seimo vadovo būtų reikalaujama juos padengti iš asmeninių lėšų.

„Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos seniūnas prašo susirinkimą dėl A.Valinsko sušaukti pirmadienį arba artimiausiu metu.

Priminsime, kad praėjusią savaitę paskelbta, jog „tiesiai po Seimo Pirmininko kabinetu“ prasidėjo remontas, iš biudžeto pareikalausiantis mažiausiai 3,5 mln. litų.

Remontininkai pluša neatpažįstamai pasikeitusioje istorinėje Kovo 11-osios salėje: ardomos lubos, išardytos ir tamsiomis medžiagomis užklotos buvusios Seimo narių darbo vietos, svečių, posėdžių prezidiumo ložės.

Ketvirtadienį taip pat pranešta, kad praėjusių metų spalį ir lapkritį, naujajai valdančiajai koalicijai kalbant apie krizę ir rašant krizės įveikimo planą, Seimo kanceliarija, paskelbusi konkursą, pirko 6 lengvuosius „Mercedes Benz“ automobilius ir 4 mikroautobusus už 1,3 mln. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų