Pereiti į pagrindinį turinį

V.Mazuronis: visų kandidatų rinkiminės programos geros

2009-05-18 01:44
V.Mazuronis: visų kandidatų rinkiminės programos geros
V.Mazuronis: visų kandidatų rinkiminės programos geros / Gedimino Bartuškos nuotr.

Tvarkos ir teisingumo partijos kandidatas į prezidentus Valentinas Mazuronis, neišleidęs nė 50 tūkst. litų kampanijai, nėra ja patenkintas. Politikas pasigedo aršesnių diskusijų viešojoje erdvėje.

Pirminiais duomenimis kol kas trečioje vietoje iš septynių kandidatų esantis  V.Mazuronis visą rinkiminį laikotarpį vadina tendencingu. Jo nuomone, iš anksto dirva buvo ruošiama  eurokomisarei daliai Grybauskaitei. Tendencingumą jis tikina labiausiai pastebėjęs televizijų organizuojamuose politiniuose debatuose.

„Rinkiminė kampanija buvo neįdomi. Man vienintelis klausimas, ar tai buvo padaryta tyčia, ko aš neatmetu, kad iš anksto suformuotas įvaizdis apie vieną iš kandidatų būtų išlaikytas ir jam neleidžiama keistis? Ar tai yra tų žmonių, kurie organizavo kampanijas, profesionalumo stygius? Buvau Lietuvos televizijoje, paskutinės diskusijos buvo nuobodžios ir dalyviams ir žiūrovams. Ką per minutę galima padaryti? Ant galvos atsistoti! Ir tie plakatai ant gėdos stulpų juokingi yra“, - nusivylimo neslėpė V.Mazuronis.

Panašios nuomonės laikėsi ir partijos pirmininkas Rolandas Paksas. Jis pabrėžė esąs patenkintas jų kandidato rinkimine kampanija, tačiau ją ryškiau pristatyti esą nebuvo sąlygų.

„Nebuvo rinkiminės kampanijos. Pirma, ne taip seniai buvo rinkimai į Seimą. Žmonės šiek tiek pavargo. Be to, lėmė ir dabartinė ekonominė situacija. Ir politinė sistema, kuri savo laiku suorganizavo perversmą prieš mane, sugebėjo padaryti taip, kad nebūtų tos politinės kovos“, - nuomone dalijos R.Paksas.

Tvarkos ir teisingumo partija tikisi, kad, nepaisant visų, jų nuomone, sudarytų kliūčių, antras rinkimų turas turėtų įvykti. Didžiausios viltys dedamos į rinkėjų skaičių. Mat praktika ne kartą parodė, kad į rinkimus vargiai susirenka daugiau nei pusė visų balso teisę turinčių gyventojų. Antras turas yra pagrindinis V.Mazuronio tikslas.

„Natūraliai susiklostė taip, kad D.Grybauskaitė yra aukštesnėje pozicijoje. Dabar kova vyko už tai, kad mūsų kandidatas patektų į antrą turą. Dabar viskas ant ribos“, - viltį puoselėjo R.Paksas.

Jeigu antras rinkimų turas įvyktų, tačiau V.Mazuronis į jį nepatektų, Tvarkos ir teisingumo partijai reikėtų pasirinkti kitą kandidatą. Kurį politiką galėtų paremti – partija kol kas nėra apsisprendusi. V.Mazuronis tikino, kad visų kandidatų rinkiminės programos geros.

„Bet aš geriausias“, - šmaikštavo kandidatas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų