Zarasų rajono merą pribloškė V. Pranckiečio pozicija dėl aplinkkelio

  • Teksto dydis:

Aplankęs Zarasus ir pareiškęs nuomonę, kad nutiesus Zarasų aplinkkelį šis miestas sunyks, Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis papiktino zarasiškius, rašo „Lietuvos žinios“.

„Mes, Zarasų rajono gyventojai, dėl aplinkkelio kaunamės jau 17 metų. Per tą laiką kelis kartus buvome pajutę, kad pergalė jau nebetoli, o Seimo pirmininko žodžiai viską nubraukė“, – sakė Zarasų rajono meras Nikolajus Gusevas.

Meras pažymėjo, jog Zarasus dalijančiu tarptautiniu keliu Kaunas-Daugpilis kasdien važiuoja tūkstančiai automobilių, tarp kurių itin daug sunkiasvorių krovininių mašinų. Vietos žmonėms tenka kentėti dėl automobilių išmetamų teršalų, jų keliamo triukšmo ir vibracijos.

Kelis kartus buvome pajutę, kad pergalė jau nebetoli, o Seimo pirmininko žodžiai viską nubraukė.

„Maždaug 100 metrų šio kelio ruožas išklotas akmenimis, ta kelio dalis vertinama kaip kultūros paveldo objektas. Didžiuojamės, kad Zarasų centre yra toks objektas, tačiau nuolat girdėti, kaip tuo keliu darda sunkiasvoriai automobiliai, yra menkas malonumas“, – aiškino N. Gusevas.

Tuo metu Seimo pirmininkas V. Pranckietis aiškino, jog per susitikimus su zarasiškiais pats išgirsdavo abejonių dėl aplinkkelio įrengimo eigos ir būtinumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Svyla socdemui padai?

Svyla socdemui padai? portretas
Pateikė tik dabartinę socdemo mero nuomonę - ištrauktą iš konteksto... O ką tikrai sakė V. Pranskietis, tai ir ne visai aišku... Tikriausiai meras labai dreba dėl perrinkimo...

Juozas

Juozas portretas
Zaraso gyventojai isgirdo "PROFESIONLU" valdzios nuomone. Taip ir tempiamas valdomos sitemos vezimas kas kaip sugalvoja be BENDROS POLITINES nuomones. Ir kaip jie gali sutartinai dirbti, o gal cia specialiai Pranckietis kaisioja pagalius i ratus. O zarasiskiai nebalsuokit uz LVZS atstova SKVERNELI.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių