Pereiti į pagrindinį turinį

Žemės tarnybos atstovas spaudai – R. Golubovas

2016-12-01 13:21
BNS inf.

Žemės ūkio ministerijai pavaldžios Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) atstovu spaudai dirba buvęs Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) atstovas spaudai Ruslanas Golubovas.

R. Vilimo / Fotobanko nuotr.

R.Golubovas BNS informavo, kad NŽT Viešųjų ryšių skyriaus vedėju dirba nuo lapkričio 28 dienos. Liepą šias pareigas paliko Audrius Gelžinis, perėjęs dirbti į Žemės ūkio ministeriją.

„Pagrindinis dalykas yra pabandyti pakelti šios įstaigos reputaciją, kuri pastaruoju metu buvo šiek tiek pašlijusi. Tikiuosi, kad būsiu naudingas. Viešųjų ryšių prasme sritis yra žinoma, bet tema ir turinys yra visiškai kitoks, tad iššūkių yra daug. (...) Be to, kadangi STT viešųjų ryšių skyriaus viena iš veiklos sričių be komunikacijos buvo ir antikorupcinis švietimas, tai tos patirties aš esu sukaupęs ir manau, kad ir čia ta patirtis buvo naudinga“, - BNS sakė R.Golubovas.

STT atstovo spaudai pareigas jis paliko birželį, nuo to laiko buvo dirbęs viešųjų ryšių agentūroje „Adverum“. STT atstovo spaudai pareigose R.Golubovą rugsėjį pakeitė buvusi bendrovės „Maxima LT“ komunikacijos skyriaus vadovė Renata Saulytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų