Pereiti į pagrindinį turinį

BBC: Stigas biografijos niekada neišleis, užteks ir jo taupyklės

2010-08-24 17:14
BBC: Stigas biografijos niekada neišleis, užteks ir jo taupyklės
BBC: Stigas biografijos niekada neišleis, užteks ir jo taupyklės

Laidos apie automobilius „TOP Gear“ lenktynininkas Stigas, slepiantis tikrąją savo tapatybę, konfliktuoja su BBC televizija. Kaip pranešė „Dailymail“, Stigas nori parašyti biografiją apie jo darbą, kuris sudomino labai daug laidos gerbėjų.

Anot BBC, tokių minčių Stigui neturėtų  net kilti, kadangi tai pažeistų jo sutartį su televizija, nes būtų atskleista tikroji Stigo tapatybė. Laidos žiūrovai nuolat spėlioja, kas yra tikrasis Stigo personažo aktorius.

Prieš kurį laiką buvo teigiama, kad Stigas – tai lenktynininkas Michaelis Schumacheris, tačiau ši versija netrukus buvo paneigta. Tik laidos prodiuseriai ir vedėjai Jeremy Clarksonas, Richardas hammondas ir Jamesas May žino, kas iš tiesų yra Stigas.

Lenktynininkas šiuo metu yra toks populiarus, kad dėl savo personažo nori pasipelnyti, išleisdamas biografiją. Manoma, kad Stigui BBC sutartyje nustatyta atlyginimo suma yra maždaug tarp 21 tūkst. ir 42 tūkst. litų už epizodą.

Tokia suma yra palyginti maža su vedėjo Jeremy Clarksono atlygiu, kuris maždaug siekia 8 mln. 400 tūkst. per metus. Taip pat šis laidos vedėjas yra ir akcininkas  kartu su BBC, o „TOP Gear“ metinė apyvarta pernai buvo užfiksuota maždaug 100 mln. ir 800 tūkst. litų.

Nors Stigas negali išleisti savo knygos, jo personažas puikuojasi ant įvairių prekių. Didžiojoje Britanijoje galima įsigyti muilo su Stigo atvaizdu už beveik 15 litų, kalbančią lėlę - už 55 litus, higienos reikmenų krepšį – už 55 litus, žadintuvą – už 84 litus. Taip pat perkami ir skėčiai, priešpiečių dėžutės, nuotolinės kontrolės automobiliai, pūkinės antklodės, kompiuterio pelės kilimėliai ar plakatai su Stigo atvaizdu.

Viena iš įdomiausių ir populiariausių prekių yra „Stiggy bankas“ – keraminis indas pinigams laikyti, kurio forma atitinka Stigo galvos atvaizdą. „Dailymail“ juokaujama, kad Jeremy Clarksonas tokioje taupyklėje laiko savo pinigus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų