„flyLAL charters“ numato intensyvią plėtrą Europoje

Lietuvos užsakomųjų skrydžių bendrovė „flyLAL charters“ intensyviai plečia veiklą Europos valstybėse.

Pasiekusi maksimalias plėtros ribas Lietuvoje, ji ketina augti didindama veiklos apimtis užsienio rinkose.

„flyLAL charters“ direktorius Vytautas Kaikaris teigia, kad užsakomųjų skrydžių rinka Lietuvoje šiuo metu neauga.

„Šiais metais užsakomaisiais skrydžiais skrendančių keleivių kiekis Lietuvoje palyginus su praėjusiais metais kinta labai nežymiai ir didesnių šios rinkos atsigavimo požymių kol kas nematome“, - teigia V. Kaikaris.

2009 m. „flyLAL charters“ buvo stambiausias užsakomųjų skrydžių vežėjas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Bendrovė 2010 m. šių pozicijų užleisti neketina, o tolesnę plėtrą planuoja keldama kojas į užsienio šalių rinkas. Iki 2012-ųjų metų „flyLAL charters“ tikisi pasiekti dviejų milijonų pervežtų keleivių skaičių ir tokiu būdu patekti tarp dešimties didžiausių Europos užsakomųjų skrydžių bendrovių.

„Šiemet vykdome intensyvią plėtrą – didiname lėktuvų parką ir veiklos geografiją. Pradedame veiklą sparčiai augančioje Lenkijos rinkoje, triskart padidinsime apimtis Italijoje. Mūsų tikslas – po poros metų keleivius skraidinti 12 orlaivių ir tapti vienu iš dešimties didžiausių Europos užsakomųjų skrydžių vežėjų. Rinkoje konkuruojame dviem svarbiausiais privalumais – aukšta aptarnavimo kokybe ir patrauklia kaina“, – apie bendrovės planus pasakoja „flyLAL charters“ direktorius V. Kaikaris.

Plėsdama veiklos geografiją, bendrovė „flyLAL charters“ toliau didina ir savo orlaivių parką. Šią vasarą jį papildys dar du lėktuvai. Pirmasis iš jų „Boeing 737-300“ prieš kelias dienas išskrido į Italiją, kur iš Milano vykdys užsakomuosius skrydžius į Graikijos, Ispanijos, Portugalijos ir Italijos kurortus. Netrukus į šią šalį turėtų išskristi ir dar vienas „Boeing 737-300“.

Šią vasarą užsakomųjų skrydžių bendrovė „flyLAL charters“ iš viso turės 7 „Boeing“ tipo orlaivius, su kuriais skraidins keleivius iš Lietuvos, Estijos, Lenkijos ir Italijos oro uostų. Bendrovė turi trijų Europos valstybių oro vežėjo pažymėjimus ir gali vykdyti skrydžius ne tik ES viduje, bet ir į trečiąsias šalis. 


Šiame straipsnyje: flyLAL chartersoro vežėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių