Pereiti į pagrindinį turinį

Kurjerius maitina e. prekyba

2009-07-22 20:43
Kurjerius maitina e. prekyba
Kurjerius maitina e. prekyba / Diena Media nuotr.

Tarptautinė siuntų gabenimo kompanija „Lex system“ ir šiuo ekonomikai sunkiu laikotarpiu augina krovinių skaičių. Beveik 40 proc. pernai augusi bendrovė šiemet per I pusmetį Lietuvoje bei užsienio šalyse pristatė 258.000 siuntų, t.y. 87 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu.

Pasak bendrovės generalinio direktoriaus Andriaus Balkūno, spartų augimą lėmė investicijos į gerėjančią aptarnavimo kokybę, nauji klientai bei didėjantis siuntų iš interneto parduotuvių skaičius.

„Ypač daug dėmesio skiriame klientų aptarnavimo kokybei, siuntų pristatymo tikslumui, operatyvumui. Esame lankstūs ir galime įvykdyti net pačias sudėtingiausias klientų užduotis. Būtent todėl mūsų kompaniją pasirenka vis daugiau Lietuvos ir užsienio bendrovių. Vykdome įvairių veiklos sričių bendrovių užsakymus - pristatome ir nedidelį dokumentų pluoštą ar siuntinuką, ir sudėtingo transportavimo krovinį“, - sako A.Balkūnas.

„Lex system“ generalinio direktoriaus teigimu, vis daugiau bendrovių savo prekių ar produkcijos logistiką patiki profesionalams bei atsisako nuosavo autoūkio ir sandėlių. Verslininkai skaičiuoja, kad išlaikyti bei prižiūrėti transportą ar visą logistikos padalinį šiandien nebeapsimoka. Nenuspėjami krovinių srautai ir sunkiai prognozuojama užsakymų kreivė neleidžia numatyti, kiek ir kokio transporto, sandėlių ploto gali prireikti ateinantį pusmetį ar net mėnesį. Todėl Lietuvos verslas noriai naudojasi „Lex system“ paslaugomis - vidaus ar tarptautiniais maršrutais užsako gabenti krovinius tuomet, kai to prireikia.

„Lex system“ krovinių srautus ypač sparčiai didina pastaruoju metu suaktyvėjusi interneto prekyba. Bendrovė šiuo metu aptarnauja daugiau kaip 50 Lietuvos ir užsienio elektroninės prekybos parduotuvių. Pavyzdžiui, viena didžiausių e.prekybos įmonių Lietuvoje bendrovė „Studio Moderna“ kas mėnesį „Lex system“ kurjeriams patiki 9 000 siuntų. „Dormeo“, „Kosmodisk“ ir „Top Shop“ prekės ženklais pažymėti pirkiniai kasdien keliauja į Lietuvos miestų ir miestelių gyventojų namus.

„Logistikos kompanijos „Lex system“ kurjeriai mūsų prekes pradėjo gabenti prieš pora mėnesių. Šią kompaniją pasirinkome, kad geriau tenkintume savo klientų poreikius, nes, kaip rodo mūsų tyrimai, perkantys internete prekes nori gauti kaip galima greičiau - čia ir dabar. „Lex system“ pirkinius visoje Lietuvoje sugeba pristatyti operatyviai ir tiksliai - tai turi įtakos ir mūsų apyvartai“, - tvirtino „Studio Moderna“ direktorės pavaduotoja Inga Višinskaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų