Pereiti į pagrindinį turinį

Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas

2010-12-21 14:47
Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas Nevalomi Vilniaus kiemai - gyventojų siaubas

Kelininkai tikina, kad dirba visu pajėgumu, tačiau daug kur laiku nenuvalytos sostinės gatvės apsunkina važiavimo sąlygas.

Nors antradienio rytą pagrindiniai Vilniaus keliai ir buvo nuvalyti, tačiau ne vienas vilnietis susiduria su kita problema – daugumai Vilniaus gyventojų kyla bėdų dėl išvažiavimo iš kiemo.

Nors buvo žadama, kad Vilniaus daugiabučių kiemai bus valomi kraštutiniu atveju, tačiau rimtos kelininkų pagalbos kol kas nesulaukiama, o apledėjusius kiemus padengia vis didesnis sniego sluoksnis.

Pirmadienio dieną ir antradienio naktį dėl gausaus sniego iki 20 val. buvo paralyžiuotas eismas daugiau nei 12 Vilniaus gatvių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų