Pereiti į pagrindinį turinį

Pavyzdingiausios vairuotojos - namų šeimininkės

2009-04-16 14:32
Pavyzdingiausios vairuotojos - namų šeimininkės
Pavyzdingiausios vairuotojos - namų šeimininkės / mama.ru nuotr.

„Hyundai“ užsakymu Didžiojoje Britanijoje atliktas sociologinis tyrimas, kuriuo buvo siekiama įvardyti geriausius šios šalies vairuotojus.  

Pasak dienraščio „The Daily Telegraph“, apklausus maždaug 2000 britų buvo padaryta kai kam netikėta išvada - pasirodo mažiausiai rūpesčių kitiems automobilininkams ir eismo tvarkdariams kelia keturiasdešimtmetės namų šeimininkės. Tokios moterys paprastai itin atidžiai stebi kelio ženklus, neviršija leisti maksimalaus greičio, tvarkingai stato automobilius viešose stovėjimo aikštelėse, retai išprovokuoja ir patenka į avarijas. Pavyzdžiui, jei vidutinis statistinis vairuojantis britas greitį viršija maždaug 14 kartų per savaitę, namų šeimininkės tokią nuodėmę padaro tik kartą per savaitę. Jei degant raudonam šviesoforo signalui sankryžą retsykiais ryžtasi įveikti 7 iš 10 „normalių“ britų, tai apklausos metu taip smarkaujanti prisipažino  tik viena iš dešimties 40-mečių damų.

Pačiai baisiausiais tyrimo išvadose vadinami 30-mečiai vyrai, gyvenantys Londone. Jie dažniausiai ignoruoja KET reikalavimus ir patenka į įvairius incidentus keliuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų