Pereiti į pagrindinį turinį

Šuo vedlys du žmones išgelbėjo nuo 93-ejų senjorės

2013-06-16 14:19
Šuo vedlys du žmones išgelbėjo nuo 93-ejų senjorės
Šuo vedlys du žmones išgelbėjo nuo 93-ejų senjorės / Video kadras

Kalifornijoje (JAV) šuo vedlys išgelbėjo du žmones nuo šaligatviu ir dar atbulai sumaniusios pasivažinėti vairuotojos, skelbia MercuryNews.com.

Žūtimi galėjusį pasibaigti incidentą San Rafaelio mieste užfiksavo net kelios eismo stebėjimo kameros.

Šio įvykio kaltininkė – 93 sulaukusi senolė, kuri ieškojo vietos pastatyti automobilį. Esą vienu metu automobilis tapo nekontroliuojamas ir ėmė važiuoti atbulas visu greičiu.

Kompanijos „Guide Dogs for the Blind“ (Šunys vedliai akliesiems) darbuotojai Toddas Jurekas ir Danielle Alvarado tądien vedė mokymus pusantrų metų labradorui O'Neilui.

D. Alvarado tuo metu buvo „akloji“, kurią vedė šuo vedlys. Toddas visą dėmesį buvo sutelkęs į šuns elgseną, tad daugiau nieko nei matė, nei girdėjo. Pamatęs, kad O'Neilas suka galvą atgal, suprato, kad šis kažką išgirdo.

Tuomet 48-rių vyras, kuris šunų vedlių mokytoju dirba jau 21-rius metus, staigiai sureagavo. Įraše matyti, kaip jis visus spėjo pristatyti už n amo kampo, pro kurio šoną po kelių akimirkų praskriejo nevaldomas automobilis. Senjorės kelionė galiausiai baigėsi trenksmu į vienos parduotuvės vitriną.

Šio pirmadienį apie 11.30 val. įvykusio incidento metu niekas nenukentėjo. Senolė liko sveika, tačiau turės iš naujo laikyti vairavimo egzaminą, nes vietos valdžia leido sau „suabejoti“ jos vairavimo įgudžiais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų