Pereiti į pagrindinį turinį

A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme

2012-01-10 18:36
A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme A.Macijausko užpuolikas su krepšininku tikisi susitaikyti teisme

Vilniaus miesto 2-ajam apylinkės teismui antradienį nepavyko pradėjo nagrinėti futbolininko Edgaro Dančenkovo baudžiamosios bylos, kuris įtariamas krepšininko Arvydo Macijausko užpuolimu.

Anksčiau už narkotikų laikymą teistam E.Dančenkovui pateikti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

A.Macijauskas užpultas pernai birželį prie namų „Helios City“ pastate, esančiame Savanorių prospekte Vilniuje. Sportininkui buvo sužalotas veidas, išmuštas dantis.

Teismo posėdžio pradžioje paaiškėjo, kad nukentėjusiajam byloje pripažintam A.Macijauskui neįteiktas šaukimas į teismą. Jo advokatas Vytautas Sviderskis teismo raštu paprašė, kad byla antradienį nebūtų nenagrinėjama. Advokatas tuo metu turėjo dalyvauti kitoje byloje, kuri vyksta Panevėžio apylinkė teisme.

Posėdyje paskelbta, kad nukentėjusysis A.Macijauskas su šeima išvyko iš Lietuvos ir grįš tik birželio mėnesį. Sportininkas savo skriaudikui yra pareiškęs civilinį ieškinį dėl turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo.

„Kuo ilgiau, tuo geriau“, - išgirdęs šią žinią pareiškė E.Dančenkovas.

Kalinių žargonu vyras paaiškino, kad A.Macijauskui „tolkam buvo išaiškinta, o jis tempa gumą, čia viskas turėjo būti normaliai, o dabar teismai vyks metų metus“.

Žurnalistų paklaustas, kodėl nesusitaikė su krepšininku, 26 metų E.Dančenkovas atsakė, kad tikisi susitaikyti teisme.

Teismas bylos nagrinėjimą atidėjo kovo 27 dienai. Iki to laiko bus bandoma susisiekti su krepšininku dėl jo dalyvavimo procese. Teisėjas Gediminas Viederis pareiškė, kad atidėti bylos nagrinėjimą iki birželio teismas neturi moralinės teisės.

E.Dančenkovas yra suimtas kitoje baudžiamojoje byloje, jį į teismą atlydėjo du policininkai.

Kaltinamasis neturėjo gynėjo, sutartis su advokatu buvo sudaryta tik atliekant ikiteisminį tyrimą. E.Dančekovas teigė, kad jį gins ta pati advokatė, kuri jam atstovauja narkotikų byloje.

Dešimties klasių išsilavinimą turintis ir Trakų futbolo klube žaidęs E.Dančenkovas dar 2004-aisiais teistas už neteisėtą disponavimą psichotropinėmis medžiagomis, tąsyk už grotų jis praleido pusmetį.

Dabar vienoje byloje už su narkotikais susijusius nusikaltimus jis nuteistas kalėti dešimčiai metų, bet nuosprendis dar nėra įsiteisėjęs.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų