Braška Kauno valdančioji koalicija: A.Nesteckį varys lauk?

Neoficialiomis žiniomis, iš savivaldybės administracijos direktoriaus posto bus siekiama atstatydinti socialdemokratą Antaną Nesteckį.

Tai galėtų reikšti, kad į koaliciją ateina nauja, daugiau narių turinti frakcija. Taip pat neatmetama galimybė, kad socialdemokratai liktų koalicijoje, tačiau turėtų pasitraukti iš užimamų postų. Kalbama, kad trijų žmonių frakcijai administracijos direktoriaus ir vicemero postai – per didelis laimikis.

Nei su A.Nesteckiu, nei su socialdemokratų frakcijos seniūne Orinta Leipute susisiekti nepavyko. Savivaldybės Tarybos sekretorius Mindaugas Šivickas patvirtino, kad kol kas į ketvirtadienio tarybos darbotvarkę nėra įregistruota jokio papildomo klausimo, susijusio su atstatydinimu.

Tarp kandidatų dažniausiai minimos „Vieningo Kauno“ ir Darbo partijos kandidatūros. Spėjama, kad jos perimtų vicemero ir administracijos direktoriaus kėdę iš gerokai nukraujavusių socialdemokratų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na taip

Na taip  portretas
Kad socdemams, pasodinus Krisciuna, niekas neduos ir vicemero, is arministracijos direktoriaus posto, tai jau turbut visiems aisku.

Zenitas

Zenitas  portretas
O aš manau, kad Antanas Nesteckis vienas iš nedaugelio, Kauno savivaldybėje turėjęs potencijos įvesti bent jau šiokią tokią tvarką. Jis ant bet ko parašo nedės, ir tai kai kam, manau, labai neparanku.

AR JIE SOCIALDEMOKRATAI

AR JIE SOCIALDEMOKRATAI portretas
PYYDDARAI JIE O NE SOCIALDEMOKRATAI!
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių