„Grinda“ nemokamai padės užsivesti automobilį, bet ne visiems

Vilniaus miesto savivaldybės įmonės „Grinda“ avarinė tarnyba suteikia pagalbą vairuotojams, kurie dėl didelių šalčių negali užvesti savo automobilių arba dėl gedimo sustoję gatvės važiuojamoje dalyje, informuoja savivaldybė.

Dėl šalčio gatvėje užgesus automobiliui, vilniečiai gali skambinti avarinei dispečerinei tarnybai numeriu 1355 ir išsikviesti specialistus, kurie nemokamai padės jį užvesti arba nutemps į artimiausią stovėjimo aikštelę ar vietą, kur bus suteikta pagalba.

Esant dideliems šalčiams avarinės tarnybos darbuotojai nuolat kursuoja mieste ir pamatę, kad vairuotojas negali užvesti savo automobilio, suteikia jam pagalbą. Šią paslaugą ketinama teikti tol, kol Vilniuje spaus dideli šalčiai.

Vilnietis Dovydas, nudžiugęs informacija apie siūlomą „Grindos“ pagalbą, susisiekė su avarine tarnyba, tačiau buvo nuliūdintas. Pasirodo pranešimo dalis „dėl didelių šalčių negali užvesti savo automobilių“ - neteisinga. Avarinės dispečeris sostinės gyventojui, palikusiam prie namų neužsivedusį automobilį, teigė, kad pagalbos sulaukti gali tik tie vairuotojai, kurių užgesusios transporto priemonės trikdo eismui. „Sulaukiame daug skambučių iš gyventojų, prašo užvesti automobilius kiemuose ir nuošaliose vietose. Tam pajėgumų mes neturime ir to nedarome“, - kalbėjo „Grinda“ nurodytu telefonu atsiliepęs vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių