Ieškoma kas maitins Klaipėdos arenos lankytojus

Šią savaitę Klaipėdos arenos valdytoja bendrovė „Klaipėdos arena“ pradeda viešojo maitinimo vietų operatorių paiešką.

Naujai statomoje arenoje planuojama įrengti 8 greito maisto barus, 4 alkoholio barus, klubo barą ir restoraną.

„Klaipėdos arenos“ direktorės Jolitos Krickės teigimu, centrinėje miesto dalyje statomą areną planuojama paversti lankomiausia uostamiesčio kultūros ir sporto renginių vieta, todėl didelis dėmesys bus skiriamas kokybiškoms paslaugoms, į kurias įeina ir viešasis maitinimas.

„Ieškodami viešojo maitinimo operatorių, planuojame atsižvelgti į kompanijos patirtį viešojo maitinimo srityje, jos dydį ir pajėgumus, bei, visų svarbiausia, į teikiamų paslaugų kokybę”, - sako J.Krickė.

Jos teigimu, atrankoje dalyvauti yra kviečiamos visos Lietuvos įmonės, besidominančios galimybe tapti vienu iš viešojo maitinimo operatorių Klaipėdos kultūros ir sporto renginių uoste.

Planuojama, jog priklausomai nuo renginio tipo nuo 1800 iki beveik 7000 žiūrovų talpinsianti arena duris atvers 2011 m. pavasarį, tačiau aktyvų renginių sezoną pradės nuo rugsėjo mėnesio.

Nuo sezono pradžios per ateinančius metus ketinama surengta ne mažiau nei 60 sporto ir kultūros renginių, kuriuos, sudarys 38 proc. užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, 29 proc. sporto renginiai, 26 proc. šalies ir vietinių atlikėjų pasirodymai ir 7 proc. Klaipėdos savivaldybės renginiai.

„Klaipėdos arenos“ vadovė prognozuoja, jog nuo atidarymo per ateinančius metus uostamiesčio sporto ir kultūros renginių uostas sulauks apie 200 tūkst. lankytojų.

Klaipėdos sporto ir kultūros renginių uostą 2008 m. projektavo kauniečių bendrovė „Miestprojektas”, o jo statybomis nuo 2009 m. rūpinasi statybų bendrovė „Vėtrūna“.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių