Pereiti į pagrindinį turinį

Įtampa tarp „Neptūno“ vadovų ir Europos čempiono G. Gusto - išgalvota

2013-01-08 19:47
Įtampa tarp „Neptūno“ vadovų ir Europos čempiono G. Gusto - išgalvota
Įtampa tarp „Neptūno“ vadovų ir Europos čempiono G. Gusto - išgalvota

„Nežadame nutraukti sutarties su Giedriumi Gustu“, – „Neptūno“ krepšinio klubo direktorius Osvaldas Kurauskas paneigė internetinėje svetainėje pasirodžiusią žinią apie komandos norus atsisveikinti su Europos čempionu.

Anot vadovo, tokie burbulai žalingi klubui ir jo žaidėjams.

„Klube net niekas nekalba apie atsisveikinimą su gynėju. Na, nebent pats norėtų išvažiuoti dėl netenkinančios situacijos. Kam reikia eskaluoti tokią temą? – O.Kurausko balse jautėsi pykčio gaidelė. – Iš pradžių ta pati internetinė svetainė parašė negatyvią žinią apie „Neptūno“ vyriausiąjį trenerį Kazį Maksvytį, vėliau užkliuvo Klaipėdoje žaidžiantis rusas Nikita Barinovas.“

Sekmadienį Vieningosios lygos turnyro rungtynes Maskvoje su CSKA, kurias laimėjo šeimininkai 79:57, žaidęs G. Gustas pasklidusią žinią taip pat įvardijo nesusipratimu.

„Apie sutarties nutraukimą niekas iš klubo atstovų nekalbėjo. Ir aš niekam nesakiau, kad noriu išeiti. Esi pasiruošęs žaisti iki sezono pabaigos, kol baigsis kontraktas“, – dievagojosi krepšininkas, pabrėžęs, kad tikrai su komandos vadovais nėra jokio konflikto.

Nuo rudens uostamiestyje rungtyniaujantis kaunietis nepaneigė savo žodžių, jog norėtų daugiau laiko būti aikštelėje nei ant atsarginių žaidėjų suoliuko.

„Kai buvau paklaustas, ar mane tenkina mano vaidmuo komandoje, pasakiau, ką manau, – tvirtino G.G ustas. – Kiekvienas sportininkas nori žaisti, o ne būti žiūrovas. Ar gali būti patenkintas, kai rungtyniauji nedaug? Aišku, kad ne.“

O.Kurauskas neslėpė, kad iš patyrusio 32-ejų krepšininko buvo laukiama didesnio indėlio. Tačiau dėl spalio mėnesį patirtos čiurnos traumos gynėjas kelioms savaitėms negalėjo visaverčiai treniruotis.

„Prieš sezoną vylėmės didesnės G. Gusto pagalbos, bet nuo traumų niekas nėra apdraustas. Šiuo metu atakų organizatorius po truputį atsigauna. Tikimės, kad patyręs gynėjas žais kaip geriausiais laikais. Prieš akis dar daug svarbių rungtynių“, – O. Kurauskas optimistiškai žiūrėjo į rytojų.

Savaitgalį su garsiuoju CSKA klubu dėl negalavimo negalėjo rungtyniauti Evaldas Dainys. G. Gustas turėjo daugiau laiko atsiskleisti. Per 18 minučių 190 cm gynėjas atakavo krepšį 4 kartus – po du kartus iš dvitaškių ir tritaškių zonos. Po taiklaus tolimo šūvio jis pelnė 3 taškus. Taip pat įžaidėjas 2 kartus atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, vieną sykį perėmė kamuolį. Iš viso surinko 4 naudingumo balus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų