Pereiti į pagrindinį turinį

Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta)

2010-09-13 16:49
Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta) Kauniečiai kviečiami įvertinti naują troleibusą (papildyta)

Bendra Ukrainos ir Čekijos bendrovė „Cegelec“ yra viena iš trijų potencialių kompanijų, pagaminsiančių Kaunui naujų troleibusų. Miestiečiai kviečiami įvertinti naująjį „Bogdan T70115“.

Pirmadienio rytą į miesto gatves išriedėjo naujas troleibusas “Bogdan T70115”. Juo pirmieji pavėžinti miesto vadovai ir technikos specialistai.

„Psichologiškai jausmas puikus – troleibusas pakankamai erdvus, pro langus atsiveria vaizdas, šviesu. Manau, kad kauniečiams patiktų“, - po kelionės naująja transporto priemone įspūdžiais dalijosi Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas.

Miesto meras Andrius Kupčinskas atkreipė dėmesį, kad šis troleibusas – aukštesnis, palyginti su kitais. Esą dėl to jis tinkamas ir krepšininkams.

Bendrovės „Autrolis“ direktorius Mindaugas Legas pastebėjo, kad troleibusas važiuoja tyliai, tačiau, jo nuomone, dar būtina įvertinti, ar transporto priemonė pakankamai patvari važinėti duobėtomis gatvėmis.

Už naująjį troleibusą „Cegelec“ prašo 275 tūkst. eurų, tai yra trečdaliu mažiau nei pastaruoju metu Kauną troleibusais aprūpindavusi bendrovė „Soliaris“.

„Cegelec“ direktorių tarybos pirmininkas ir generalinis direktorius Stanislav Kudrnaček sako, kad troleibusai konkurentų gaminius lenkia ne tik kaina.

„Mūsų produkcija – aukštos kokybės, nes naudojame naujausias technologijas. O gaminti pigiau pavyksta dėl to, kad medžiagas perkame pigiau, be to, Ukrainoje pigesnė darbo jėga“, - kalbėjo S. Kudrnaček.

Troleibuse įrengtos 34 sėdimos ir 65 stovimos vietos. Jis iki rugsėjo 2 d. važinės 14 maršrutu. Savo nuomone apie transporto priemonę kauniečiai kviečiami pasidalinti „Autrolio“ interneto svetainėje ir socialiniame tinkle „Facebook“.

Papildyta. Troleibuso duomenys:

Troleibuso tipas:                  Bogdan

Išoriniai matmenys:               ilgis 12000 mm, plotis - 2552 mm, aukštis – 3400 mm.

Vietų skaičius:                      34 sėdimos, stovimos – 65

Variklis:                               Asinchroninis 175 kW

Kondicionierius:                   vairuotojo kabinoje

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų