Kauno vicemeras S.Buškevičius užuot dirbęs filmavosi komedijoje

Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius antradienį vietoj darbo savivaldybėje nutarė nusifilmuoti komedijoje, kurioje suvaidino policininką.

Kaune visą antradienį buvo filmuojamas prodiuserio Lino Gudonavičiaus ir režisieriaus Marijaus Bagdonavičiaus projektas „Žvaigždžių fabrikas“.

Už miesto sportą, kultūrą ir energetiką atsakingas vicemeras antradienį turėjo dirbti su dokumentais, priimti gyventojus, pagerbti nusipelniusius sportininkus ir... vėl dirbti su dokumentais. S.Buškevičiaus darbotvarkėje apie filmavimąsi seriale neužsiminta nė žodžiu.

Kodėl filmuojant prie Kauno pilies su policininko uniforma sukiojosi ir keistais savo pomėgiais garsėjantis vicemeras, serialo režisierius Marijus Bagdonavičius tikino įžvelgęs šio politiko talentą ir pakvietęs filmuotis.

„Pastebėjome glūdintį talentą Kauno vicemere, todėl pakvietėme. Matėme, kad žmogus tam tikroje nišoje gali filmuotis“, - aiškino režisierius.

Kartu su Kauno vicemeru juostoje filmavosi aktorius Marius Jampolskis, dainininkai Džordana Butkutė ir Merūnas Vitulskis.

Pasak M.Bagdonavičiaus, serialo kūrėjai bendravo ne su vienu žinomu kauniečiu, tačiau ne visi jie sutiko filmuotis.

 

"Aš gimęs Kaune, mes, kauniečiai, kurie gimę Kaune, nenorime būti chamai ir negalime užmiršti gimtojo miesto", - paklaustas, kodėl keliems filmavimo epizodams pasirinko Kauną, sakė režisierius M.Bagdonavičius.

Kitas filmavimo etapas vyks kalėjime. Kuriame? Režisierius į šį klausimą neatsakė.


Šiame straipsnyje: Buškevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių