Konkurencijos nejaučiantis „Eilinis Elitas“ atidarė žvaigždžių alėją

Į muzikinę grupę susibūrę improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ aktoriai ketvirtadienį išvyksta į grandiozinį turą po Lietuvą, bet prieš tai sostinės Gedimino prospekte atidarė žvaigždžių alėją.

Kaip patys save vadina, rinktinė geriausių Lietuvos vyrų, kaip visad išskirtinai atrodantys, beprotiškai savimi pasitikintys, su žvaigždėmis rankose, „Eilinio Elito“ penketukas šiandien dar kartą visus pakvietė į savo grandiozinį turą.

„Kiekvienas iš mūsų yra geriausias savo sferoje, kiekvienas pasižymime išskirtiniais sugebėjimais, kad ir Šarūnas. Jis atsirado grupėje, nes pamanėme, kad kiekvienoje geroje grupėje turi būti seksualus ir labai patrauklus bičas“, - sakė „Kito kampo“ ir „Eilinio Elito“ narys Kirilas Glušajevas.

Jis pristatė ir kitus grupės narius: sveiko gyvenimo būdo vadybininką ir puikų gitaristą Audrių Bružą, visoms Lietuvos paauglėms ir senmergėms, kaip sakė K. Glušajevas, puikiai pažįstamą, auksinį Lietuvos jaunikį Martyną Nedzinską.

„Grupės narys Dima Golovanovas yra kertinis akmuo, bet informacijos apie jį vis dar neturime netgi mes. Žmogus paslaptis, žmogus – klavišinių virtuozas“, - apie kolegą kalbėjo K. Glušajevas.

„Eilinis Elitas“ pažadėjo, kad visi, kurie atvyks į jų improvizuotus muzikinius pasirodymus, jų gretose išvys dar vieną žmogų. Kas jis, neatskleidė, nes esą tai bus staigmena.

„Netikėtumas visiems, kurie atvyks, nes, manau, dar niekas neregėjo vienoje scenoje aktorių, profesionalaus džiazmeno ir nevienkartinio Lietuvos bikbokso čempiono“, - teigė K. Glušajevas.

„Čia ir dabar“ šūkiu besivadovaujantys „Eilinio Elito“ aktoriai-muzikantai leidžia sau naršyti tarp populiariosios muzikos, roko, jamaikietiškų ritmų, repo ir dar begalės kitų muzikos krypčių.

Pasak A. Bružo, į „Eilinį Elitą“ nereikėtų žiūrėti rimtai, nes tai yra žaidimas. Vyrukai siūlo juos vertinti taip, kaip patiems norisi: patinka, tai patinka, nepatinka, vadinasi, nepatinka.

„Mes viską darom dėl trijų dalykų: šlovės, garbės ir pinigų, - sakė aktorius-muzikantas. – Tai yra paprasta. Šlovė, garbė ir pinigai yra kaip šventa trejybė. Tai yra mūsų kūrybinės piramidės kertinis pamatas. „Biblijoje“ parašyta, kad Dievas davė laisvą kelią, kiekvienas gali rinktis. Mes pasirinkome tokį kelią. Jis yra varginantis, alinantis, sunkus, bet mes einam iki galo, nuoširdžiai, atvirai mes tai darom. Tikimės, kad gerbėjus mūsų kūryba įkvėps tik tauriems darbams.“

Paklausus analogų Lietuvoje neturinčio penketo, ar jaučia konkurenciją, pasigirdo skardus juokas. „Kokių dar konkurentų?! Parodykit nors vieną!“ – juokėsi vyrukai.

„Nežinome, ką reiškia žodis „konkurencija“. Mes su niekuo nekonkuruojame, vargiai tikėtina, ar su mumis kas nors galėtų tai daryti. Įsivaizduokite, jeigu kūryba yra iš sielos gelmių sklindanti energija, tai kokia konkurencija gali būti kūryboje? Mums konkurentų nėra, taip ir parašykite“, - sakė A. Bružas.

Po smagios spaudos konferencijos, improvizuotos dainos, skanios kavos ir torto, „Eilinis Elitas“ nužygiavo Gedimino prospekto link ir Vinco Kudirkos aikštėje atidarė savo žvaigždžių alėją.

Turas po Lietuvą

Balandžio 6 d. Klaipėdoje.

Balandžio 18 d. Alytuje.

Balandžio 19 d. Kėdainiuose.

Balandžio 20 d. Kaune.

Balandžio 21 d. Vilniuje, klube „Loftas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių