Pereiti į pagrindinį turinį

Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas

2012-08-08 23:40
Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas Lemiamose rinktinės rungtynėse – santūrumas ir susikaupimas

Stebėti Lietuvos ir Rusijos krepšininkų dvikovos susirinko tūkstančiai vilniečių. 
Lauko kavinės, terasos ir visos vietos, kur tik buvo sumontuoti varžybas transliuojantys ekranai, žmonių trūkumu nesiskundė. Ant suoliukų ir kiek tolėliau nuo pagrindinės minios šliejosi net benamiai.

Nuo pat pirmųjų žaidimo minučių žiūrovų akys buvo nukrypusios į ekranus. Užkandžiaudami ir gurkšnodami gėrimus krepšinio aistruoliai nepamiršdavo ir pagrindinio savo užsiėmimo – aplodismentais palydėti kiekvieną taiklų mūsų krepšininkų metimą.

Rusų sėkmė, atvirkščiai, buvo palydima nusivylimo šūksniais. Padidėjus taškų skirtumui rusų naudai aistruoliai trumpam nutildavo, o kai skirtumas sumažėdavo, emocijos vėl liedavosi per kraštus. Žurnalistų kalbinti aistruoliai sakė tikį savo komandos pergale, tačiau nenorintys spėlioti ir pritraukti nelaimę ant mūsų šalies krepšininkų galvų.

Nors Vilniuje gausu rusų turistų, sostinės senamiestyje portalo diena.lt žurnalistai nesutiko nė vieno aistruolio, kuris garsiai reikštų palaikymą Rusijos krepšininkams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų