Menininkų Klemencovų šeimai – mero padėka

Už drąsius sprendimus ir tarptautinį pripažinimą miesto meras Vytautas Grubliauskas pagerbė menininkus Anatolijų Klemencovą bei jo sūnus – Ilją ir Romaną.

Iš Milano tarptautinio prestižinio dizaino konkurso „A‘ Design Award“ klaipėdiečiai dailininkai kovo mėnesį grįžo su sidabro apdovanojimu.

Už Klaipėdos 760 metų jubiliejinės šventės vizualinį stilių „Būk sveikas, gerųjų vėjų mieste“ menininkai buvo pastebėti grafinio dizaino ir reklamos kategorijoje.

V.Grubliauskas džiaugėsi, kad šis uostamiesčio kūrėjų įvertinimas prestižiniame tarptautiniame konkurse – didžiulė garbė ne tik Klaipėdai, bet ir visai Lietuvai.

„Gautas apdovanojimas – labai svarbus, tačiau, manau, jog didžiausia padėka jums už nuveiktus darbus yra besidžiaugiantys gyventojai. Pastebėti darbai ne tik mieste, bet ir visame pasaulyje dar kartą patvirtina, jog jūsų potencialas didžiulis, o savo kūryba ateityje ir toliau stebinsite uostamiesčio gyventojus. Ne veltui Klaipėdą ir pavardę Klemencovas sieja ta pati raidė „K“, – sakė meras.

Anot jo, pelnytas sidabro apdovanojimas dar kartą įrodo, kokį meninį potencialą turi uostamiestis.

Dailininkui A.Klemencovui ir jo sūnums dalyvavimas tokiame konkurse buvo didžiulė patirtis, kurio metu menininkai pasisėmė naujų idėjų.

Klemencovai džiaugėsi, jog turėjo puikią progą žmonėms iš viso pasaulio aktyviai dalintis informacija apie Klaipėdą ir Lietuvą.

„Esu dėkingas merui ir Klaipėdos miesto savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktorei Nijolei Laužikienei už suteikta galimybę į parodą nuvežti jau įgyvendintą ir realybėje pritaikytą projektą. Tai tapo mūsų koziriu konkurse“, – sakė A.Klemencovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liopliop

liopliop portretas
tas tikdovanas visiems dalina... gatves eik tvarkyt ...vienos duobės, tokio apleisto miesto dar nėra buvę,nebent po gegužės 9-os 1945 metų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių