Meras tyčiojasi iš šildymo sąskaitų smaugiamų gyventojų?

Vilniečių klausimų dėl milžiniškų sąskaitų už šildymą sostinės meras Artūras Zuokas neišvengia net socialiniame tinkle „Facebook“.

Socialiniame tinkle “Facebook” vieno vaikino paklaustas, kodėl šis turi mokėti tokias dideles sąskaitas už šilumą, meras jam rėžė: “Todėl, kad mažai uždirbate”.

Meras tikriausiai pyktelėjo ir norėjo pasijuokti ant klausimą uždavusio vaikino, mat šis rašydamas pavartojo keiksmažodį.

Toks mero atsakymas susilaukė įvairių reakcijų. Vieni socialinio tinklo lankytojai jį gyrė už neva puikų sąmojį, kiti peikė už tyčiojimąsi iš sąskaitų smaugiamų žmonių.

Mero replikos apie per mažą algą sulaukęs vaikinas iš karto paklausė, gal pats meras uždirba per daug? A.Zuokas ir vėl atsakė ciniškai: „Ne, ne per daug, bet man užtenka ir daugiau nereikia“.

Per dieną meras savo socialinio tinklapio profilyje sulaukia kelių sąskaitomis nepatenkintų vilniečių skundų ir prašymų pasiaiškinti. Iki šiol kantriai atsakinėjęs, meras pagaliau pratrūko. O gal tiesiog pabandė nevykusiai pajuokauti?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tupas žur

Tupas žur portretas
Kur čia meras tyčiojasi? Nes tai akivaizdi tiesa, pagal gyventojų pajamas, vidutinį atlyginimą, pencijų dydį, komunalinių patarnavimų paslaugos, benziną ir t.t. yra neproporcingai didelės. Tai aišku bet kam

Bah

Bah portretas
Žurnalistėli, kas toks manaisi esąs, kad galėtum spręsti apie tai kas yra vykęs, o kas nevykęs sąmojis? :-)))

kuka

kuka portretas
manau greit mero arogancija ir pasiputimas ji pati ir susprogdins..bus pissss is zuokulo burbulooo
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių