Pereiti į pagrindinį turinį

Moksleiviams – kontrolierių akibrokštas

2010-09-01 18:02
Moksleiviams – kontrolierių akibrokštas
Moksleiviams – kontrolierių akibrokštas / Diena Media nuotr.

Kontrolieriai nepasigailėjo moksleivio bilieto neprasitęsusio jaunimo. Viešuoju transportu į Rugsėjo 1-osios šventę važiavusiems teko išlipti anksčiau ir dar sumokėjus baudą.

Taikos prospekto gyventoja Jūratė Kornejenienė iš Rugsėjo 1-osios šventės dukros sulaukė ne pakylėtos, bet apsiašarojusios.

"Įsivaizduokite, mano mergaitę nubaudė kontrolieriai vien dėl to, kad jos moksleivio pažymėjimas dar nepratęstas! - piktinosi J.Kornejenienė. – Pažymėjimas galioja iki rugpjūčio 31 d. ir bus pratęstas tik šiomis dienomis, prasidėjus pamokoms".

Lengvatinį keleivio bilietą įsigijusiai Purienų mokyklos moksleivei Veronikai teko sumokėti 40 litų baudą, o jos bendraklasei skirta 100 litų bauda.

"Sugadino šventę. Nejaugi negali nors vieną dieną atsižvelgti į aplinkybes ir nebūti tokie žiaurūs? Ar būtina virkdyti vaikus? Ar nematyti, kad pasipuošęs vaikas su gėle yra moksleivis?", - kalbėjo J.Kornejelienė.

"Autrolis" direktoriaus Mindaugo Lego šios kauniečių šeimos atvejis nenustebino.
"Jau kreipėsi daug nepatenkintų vartotojų. Kalbėsime su kontrolės paslaugas teikiančios bendrovės "Ekskomisarų biuras" darbuotojais, - sakė M.Legas. – Rugsėjo 1-ąją bausti moksleivių tikrai nederėtų."

M.Legas prašo visų Rugsėjo 1-ąją viešajame transporte nubaustų moksleivių kreiptis į "Autrolį". Esą bauda gali būti panaikinta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų